Wpis z mikrobloga

@Paladyn_28 Natura!
Ja już przestałem normikom cokolwiek na ten temat prawić, jak by się dowiedzieli niektórzy, że to, czy jesteś porządny, masz kasę, nie ma żadnego absolutnie znaczenia na to, czy d------a się Tobą jara, to by dużo magików było wśród manletow.
  • Odpowiedz
  • 242
@Przypadkowy: Nie, nic takiego nie odziedziczyłem, a poza tym doświadczenia życiowe skutecznie mnie zniechęciły. Pierwszy raz w życiu napiłem się czegoś z procentami w wieku 21 lat, a do dzisiaj pije sporadycznie i tylko w towarzystwie któremu ufam.
  • Odpowiedz
@Paladyn_28: czyli dobór naturalny, a nie żadne kręcenie korbą. to dlatego społeczeństwa z pokolenia na pokolenie robią się coraz wyższe* ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

• Odpowiedz
  • 3
@Paladyn_28 Trochę ciężko przystawiać te lata do obecnych. Kobiety są jednak teraz bardziej świadome, ale jako że często same pochodzą z takich domów to również nie mają łatwo. Natomiast nie ma żadnego zaskoczenia w tym, że ładni ludzie mają łatwiej ogólnie, a tym bardziej kobiety. Przystojny facet zapewne jest w stanie poudawać i w ten sposób "zaliczyć" bez problemu, nim kobieta się na nim pozna. I może kobietom łatwiej wejść w
  • Odpowiedz
@Paladyn_28: Tak się zastanawiam po co się żalisz. Tobą, nami wszystkimi też w dużej mierze rządzi natura, ale jak facet w dużej mierze wybiera ze względu na wygląd to już jest ok? Bo tak wybiera pewnie większość facetów, wygląd jest dla nich ważny lub bardzo ważny.
  • Odpowiedz
@Paladyn_28: świetnie, 184cm i żadna go nie chce/chciała, ba nawet jedna wolała być z niższym ode mnie o jakieś 10cm XD Także nie zawsze jest tak jak piszesz i żeby nie divy to bym w życiu nie zamoczył xd
  • Odpowiedz
@Paladyn_28 u mnie mama ma z 158cm może a starszy ponad 190cm XD Ale na szczęście normalny dobry chłop, a co śmieszne Ja wyszedłem z tego 175cm XD Narzeczona jest normalna i ma wbite w to ile mam wzrostu bo ma tyle samo co Ja XD
  • Odpowiedz
@Paladyn_28: ile masz wzrostu? mozliwe, ze po takim Zenku miałbyś 168 cm xD oczywiście pół żartem, pół serio mówię, ale dobór wysokiego faceta też jest po to by dzieci( w tym możliwy syn) miały łatwiej
  • Odpowiedz
@kziele611: no bo dla przegrywów zawsze jest winna kobieta nie wiedziałeś? Ale to faceci według nich są lepsi, mądrzejsi, najinteligentniejsi xd no gdyby tylko nie te głupie i słabe baby... Bo tacy naj naj są we wszystkim, ale ktoś kto jest od nich gorszy w ich głowie jednocześnie jest winny, że wszystko tym geniuszom nie wychodzi w życiu...
  • Odpowiedz