Aktywne Wpisy

ale-sasa +600
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +300
Dzisiaj wyspałem się jak króle bo noc nie była zimna , chociaż bałem się ze się sturlam w dół . spanko w lesie na jakiejs ścieżce. Ładnie pchnie lasem (。◕‿‿◕。)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_1B4AD3E7-8140-4B01-AAED-5E6A6C4C8595-48549-00000652528915A6
Pobierz

To tak jak spotykać się z blondynem, rudym czy brunetem. Każdy inny, ale jako ludzie spotykamy się z kimś, kto wpadł nam nie tylko w oko, ale i trafił swoją osobą w gusta.
Jakby to miało znaczenie, to bym nie zgadzala się wyjść za mąż za niższego, ani nie nosiłabym jego dziecka.
Gdyby nie mój
Nie mam ani jednego kolegi poniżej 170. ostatnio z takim kims sie kolegowalem w liceum i byl zakompleksionym frajerm.
druga sprawa - wysocy ludzie sa poprostu spokojniejsi niz karly -0 na te twoje przykladow moge dac milion przykladow agresywnych karlow np bokser Jackiewicz.
to jest cikawe ze nigdy mnei nie zaczepial nikto mojego wzrostu czy wyzszy - zawsze to były zazdrosne karzełki o
@enten
Filmy też kiedyś nie promowały nierealistycznego wizerunku mężczyzn. Tu na przykład masz wolwerina w pierwszym filmie xmen bez koszulki. Tak wyglądał przypakowany superbohater 25 lat temu:
źródło: maxresdefault (1)
PobierzDla mnie kobiety to jak zwierzęta
Lata 80 to była bieda nawet aktyw partyjny cieciowal…..
Poznałam swojego męża jako lekarza - zwykły buc i dupek, złożyłam na niego skargę.
Lata później - spotkaliśmy się ponownie przez wspólnych znajomych. Już był milszy. Określił mnie "wredna, skarżąca pacjentka". I tak raz, drugi się spotykaliśmy, wyszliśmy gdzieś razem i rozmawialiśmy o naszym bagażu życiowym - ja po śmierci dziecka i jego ojcu nie spotykałam się z nikim, on był w trakcie paskudnego
mam nadzieję, że jej to powiedziałeś
Bo tak się składa, że znaczna część mężczyzn jest odrzucana z powodu tego pierwszego czynnika, a kobiety, które nie cieszą się powodzeniem na własne życzenie się spasły i zapuściły. :)
Also, niestety w obecnych uwarunkowaniach
Średnia wzrostu kobiet i mężczyzn w Polsce, jak i w całym rozwiniętym świecie, poszła do góry z powodu polepszenia się warunków życiowych, a także z uwagi na dietę bogatą w białko i generalnie z powodu rozwiązania problemu głodu. Dobór naturalny nie ma tu nic do gadania
no ale ok, jesteśmy na wykopie, niektorzy potrzebują jak krowie na rowie. więc - TO BYŁ ŻART.
@Paladyn_28: Ty wiesz co to jest berbelucha?
edit
a nie, czekaj, przeczytałem całość, z tekstu wynika że powinieneś wiedzieć co to jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)