Wpis z mikrobloga

@Paladyn_28: kobieca logika: znaleźć jak najlepszego samca. Jak już znajdzie top, to tutaj mamy dwa scenariusze:
1. Zbeciakuje go i po czasie stwierdzi, że to jednak nie to, brak chemii, itd. Zrobi narracje, że chłop zły, będzie go omawiać i niszczyć. Ewentalnie, jak chłop ma zasoby, a baba leniwa, to może z nim być dłużej lub na zawsze.
2. Chłop nie da sobie wejść na głowę, więc to on będzie
  • Odpowiedz
@Paladyn_28: wszedłem na twój profil i pożałowałem ;_; Jeżu człowieku ale masz przykre życie, sam tag przegryw i jęczenie że masz za wąski nadgarstek - ogarnij się
  • Odpowiedz
@stronos2137

jest piękny i sprawiedliwy

To działa też w drugą stronę ( ͡ ͜ʖ ͡)
To że się miało tylko negatywne doświadczenia to nie oznacza że świat nie jest piękny
  • Odpowiedz
@Huop_swojski Co ciekawe patus zazwyczaj jest patusem dlatego, że może być patusem. Pamietam, że w przedszkolu miałem takiego Marcela - chłop wyróżniał sie tym od innych dzieci że był od nich 2 razy wyższy i masywniejszy, nie wiem czy kiblował, czy takie geny czy rodzice go hormonem wzroztu karmili no ale był potężny. A wiecie jak to działa w przedszkolu. Tam ujawniają się najbardziej prymitywne, małpie instynkty bo nikt się jeszcze
  • Odpowiedz
@Paladyn_28: Przecież stare babki, ciotki czy sąsiadki to walą najczarniejszym blackpillem, no ale to trzeba z nimi rozmawiać i mieć zaufanie. Obgadywanie sąsiadek czy ludzi z rodziny podszyte emocjami, oraz tym że nie muszą się zbytnio hamować już i ogólnie nie pilnują się przez osłabienie intelektualne wynikające z wieku. Wtedy babka, ciotka jebnie że ten brzydki karzeł, a tamten Zenek wysoki brunet przystojniak i ogólnie Halinka to się goniła w
  • Odpowiedz
@Notes:
Gdzie niby usprawiedliwiam hejt na kobiety? Idź się lepiej przewietrzyć. To nie działa w drugą stronę, świat zawsze był, jest i bedzie niesprawiedliwy, jest po prostu losowy. Serio wierzysz że większość ludzi jest w szczęśliwych zwiazkach? W jakiej populacji, w Polsce, globalnie? Ty chyba zbierasz wszystkie odznaki z każdym możliwym biasem, jakaś nowa liga pokemon?
  • Odpowiedz
@Huop_swojski: Najlepsze, że chłop nie był agresywny, przynajmniej dopóki się nie zdenerwował. Po prostu podchodził do dzieciaków i im kradł zabawki, jakby zbierał owoce z drzewa. Co ciekawe nie widziałem nigdy jak się zdenerwował ale krążyły o tym legendy, dlatego nikt go denerwować nie chciał.

Ujmę to tak - wyobraź sobie że w trakcie II Wojny Światowej wchodzi do Twojego domu Gestapo i sobie na spokojnie niszczy wszystko co w
  • Odpowiedz
@stronos2137

jest w szczęśliwych związkach

A to jest zupełnie inny temat :) dokładnie - świat nie jest sprawiedliwy. Życie jest przegrywane tak samo przez facetów jak i kobiety :)
  • Odpowiedz
łobuz kocha mocniej i kobita mając do wyboru:

1. Spokojnego mireczka 175 cm, inteligentnego, wykształconego i kulturalnego

Lub

2. Agresywnego patusa o inteligencji szczotki do kibla, ale mającego 190 cm, mięśnie i ostrą szczękę

To zawsze wybierze opcje numer 2.
  • Odpowiedz
@Paladyn_28: to tak z pozdrowieniami dla wszystkich, którzy się dziwią "jak mogło istnieć coś takiego jak aranżowane małżeństwa" i "ale jak to ojciec wybierał kobiecie męża?!" xD
  • Odpowiedz