Wpis z mikrobloga

@Rumbowy: Co by nie mówić to od tej wspaniałej akcji minęło sporo czasu. A pan Witek dalej jest twarzą.
Gdyby się nie nadawał to by go zdjęli tak szybko że wykop by nie zauważył.

A tak mamy przykład że z jednością wykupu się nie zadziera.
  • Odpowiedz
@krne skoro to nie miało znaczenia to po co się oburzasz? Przecież to nie miało znaczenia więc jest po twojemu (przegrywowemu)

No i to nie ja po fakcie wyciągam tylko krążyły takie info po internecie ;) z resztą z gęby widać że pan Witek do najprzyjemniejszych nie należy. Może ma taką minę bo zdaje sobie sprawę z tego cyrku w jakim się znalazł.
  • Odpowiedz
myslisz ze jakikolwiek wykopek odwiedził to centrum z jego powodu?

@gaz_wieprzowy: no ja na przykład xD na pytanie czy spotkam tam Pana Witka, odpowiedzieli, że ogarną, ale w końcu odpuściłem umawianie terminu i dojechałem na spontanie kiedy indziej, ale potraktowali mnie poważnie, za co mają u mnie jeszcze większy szacunek.
Galeria Krosno to przykład jak modelowo prowadzić marketing :) za akcję z Panem Witkiem i to co robią później zawsze
  • Odpowiedz
No i to nie ja po fakcie wyciągam tylko krążyły takie info po internecie ;)

@Notes: Gdzie krążyły? Podasz źródła czy może po prostu sobie to wymyśliłeś na potrzeby swojej narracji? Coś podejrzanie szybko przechodzisz z plotek jakichś znajomych, co to życzliwie po jego wygranej gadają coś za jego plecami, do personalnej oceny jego "gęby", negatywnej a jakże.
  • Odpowiedz
@Ranmus ta bo ja ci internetowy randomie teraz będę źródeł szukał xD
Jesteś za mało ważny żeby AŻ TAK się starać misiaczku.
Tobie też radzę poluzować gacie… a może ty Witek jesteś? Może zabolała d--a że kumple obgadywali?
  • Odpowiedz
@mandanda: Może i na początku były to j---a, ale jeśli siedzisz tutaj od dłuższego czasu, to na pewno zauważyłeś, że łaska wykopków na pstrym koniu jeździ, a ten gość od lat po prostu perfekcyjnie wpisuje się w ich gust. Nie gwiazdorzy, a jak już ktoś z nim przeprowadził wywiad, to wypowiadał się zwięźle i z kulturą. Absolutnie zero parcia na szkło. Pan Witek to jest po prostu zajebisty człowiek.
  • Odpowiedz
@mandanda:

A mnie w tej akcji bawi to, że cały jej zamysł to było

@mandanda: Może coś było, ale obecnie jak widzę post na wykopie to zalajkuje zdjęcie Pana Witka, czy komentarz o nim, bo wspieramy razem gościa, który wydaje się całkiem w porządku i nikt na tym nie traci, pan Witek elegancki, a Galeria Krosno zyskuje na popularności w sieci
  • Odpowiedz
ta bo ja ci internetowy randomie teraz będę źródeł szukał xD

Jesteś za mało ważny żeby AŻ TAK się starać misiaczku.

Tobie też radzę poluzować gacie… a może ty Witek jesteś? Może zabolała d--a że kumple obgadywali?

@Notes: A co ty ciepły jesteś, że piszesz do mnie per misiaczku? Już narracja zmieniana co? A może to ty jesteś ten znajomy? W realu też tak strzelasz z ucha? Wpadasz nagle w
  • Odpowiedz