@Ranmus: Jeśli dobrze pamiętam, to jakiś Mirek wstawił prośbę o głosy na jego różową. Ktoś wychwycił Pana Witka spośród innych kandydatów i zaproponował żeby właśnie Witka wybrać.
@oddalenie już się dawno okazało. Jak zrobiło się głośno o tym wybrańcu przegrywow paru jego znajomych napisało że prywatnie straszny z niego buc. Btw - na mojego miejscu byłoby mi wstyd że wygrał takim sposobem. Być symbolem wykopowych mizoginów… deal roku
@mandanda: No i co z tego, że zaczęło się jako trolling, skoro ewoluowało w coś większego, i teraz na każde wstawione zdjęcie Pana Witka na wykopie z kolejnej jego akcji w tej galerii, zawsze jest główna, dużo plusów i miłych komentarzy, co na wykopie zdarza się niezwykle rzadko.
@Notes: A jakie to ma znaczenie jeżeli chodzi o wykonywane przez niego obowiązki jako przedstawiciela galerii?
W ramach kontry można zapytać jakie prywatnie są kandydatki, które też brały udział w konkursie.
Nie sądzę, żeby ktokolwiek zastanawiał się nad tym jacy prywatnie są kandydaci, a nawet jeśli, to i tak nie chce mi się wierzyć, że wpływało to na wybór konkretnej osoby, a ty po fakcie próbujesz dyskredytować tego człowieka.
źródło: obraz
Pobierz@ahh_niewazne: myslisz ze jakikolwiek wykopek odwiedził to centrum z jego powodu?
AVE (Advertising Value Equivalent) albo w szerszym ujęciu liczba wzmianek (mentions).
Czuję, że ładne kwoty tam padły. Czyli dostali darmową reklamę na XXX.XXX PLN za którą musieliby zapłacić, żeby uzyskać taki efekt.
Btw - na mojego miejscu byłoby mi wstyd że wygrał takim sposobem. Być symbolem wykopowych mizoginów… deal roku
@Notes: Pozazdrościć znajomych, co za plecami ferment sieją.
W ramach kontry można zapytać jakie prywatnie są kandydatki, które też brały udział w konkursie.
Nie sądzę, żeby ktokolwiek zastanawiał się nad tym jacy prywatnie są kandydaci, a nawet jeśli, to i tak nie chce mi się wierzyć, że wpływało to na wybór konkretnej osoby, a ty po fakcie próbujesz dyskredytować tego człowieka.
Nie