Wpis z mikrobloga

@Notes Nie bój się, po takim sukcesie (przez chwilę było o tym naprawdę głośno), wśród twoich znajomych też by się tacy znaleźli, którzy powiedzieliby że jestem bucem. Życie...
  • Odpowiedz
@Ranmus a to ja mam prowadzić notatki z każdej durnej akcji wykopków? Utkwiło mi to w pamięci a przy okazji kolejnej „rocznicy” przypomniało xD nie musisz mi wierzyć. Ja tego wieśniaka z Krosna nawet nie znam ;) może to jednak całkiem sympatyczny buc
  • Odpowiedz
@Rumbowy: tyle lat Pan Witek jest twarzą galerii Krosno. Jakoś mi się nie wydaje, że któraś z typiar jakby wygrała to po roku by się jej znudziło. A może się mylę, może szybciej.
  • Odpowiedz
  • 1
@Rumbowy: Niesamowite, że wybór Pana Witka był strollowany przez internautów, a z perspektywy czasu Pan Witek okazał się rewelacyjnym wyborem i dzięki niemu o Galerii Krosno słyszały regularnie cała Polska.

Pan Witek to giga chad ()
  • Odpowiedz
A teraz spójrzmy na to z perspektywy lat:
Pan Witek od wielu lat jest twarzą tej galerii i cały czas świetnie spełnia swoją rolę. A Julka po dwóch-trzech latach musiałaby zostać wymieniona. Więc w sumie wszystkim (oprócz Julek) wyszło to na dobre.
Piękna to była akcja.
  • Odpowiedz