Wpis z mikrobloga

@janusz-lece: @krucjan no anakondę to akurat w Gdyni zaliczyłem ( ͡º ͜ʖ͡º) Półtorej, bo obaj synowie wymiękli i musiałem pomóc xD
A arbuza to ostatnio wszamałem 4 kg, bo zjadłem ćwiartkę, nabrałem chęć na drugą, a potem jeszcze uszczkłem z trzeciej. Więcej nie mogłem bo chciałem coś dla dziecka zostawić ¯\(ツ)/¯

Tak czy siak arbuz mi wchodzi bez jakichkolwiek ograniczeń xD
enron - @janusz-lece: @krucjan no anakondę to akurat w Gdyni zaliczyłem ( ͡º ͜ʖ͡º) Pó...

źródło: b881b2f8e5fef7ee3fdb43b1d730593264b41cb8295e91edcba01415ee5e6d7d

Pobierz
  • Odpowiedz
@krucjan: wchodzisz na /tag/sztafeta, odejmujesz swój dystans i tyle filozofii ( ͡ ͜ʖ ͡)

A co do żarcia to przypominam, że ja biegam bo kocham jeść xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@conamirko to jest park a nie bieżnia i nie rozumiem w czym problem. Żadne okrążenie nie jest identyczne, obserwujesz sobie ludzi, ktoś przychodzi ktoś odchodzi, patrzysz jak inni biegają możesz sobie porównywać swoje tempo, dystans. Jakaś starsza para na 14 kilometrze mi brawo biła bo siedzieli z godzinę i obserwowali sobie jak biegam. Dzieje się, życie tętni a nie bieganie bo jakiś krzakach czy ulicach. Ja jestem częścią ekosystemu biegając z
  • Odpowiedz
@krucjan: jaki znowu problem ( _) kurnia tak sobie zasmieszkowalem, a tu się afera robi powoli - gratki, dobry czas, dużo okrążeń w kółko i tyle miałem na myśli
  • Odpowiedz