Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +407
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

johnshepard2000 +47
Ciąg dalszy spowiedzi gotki. Twierdzi, że jest prześladowana i nękana. Jej bad boy by powiedział, że taka jest cena funkcjonowania w Internecie XD Ciężko współczuć.
#kiszak
#kiszak

W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się dzieje, a będzie jeszcze gorzej.
#pracbaza, #demografia
Polska gminna tak naprawdę już dawno się zwinęła, z kolei Polska powiatowa jest w powolnej agonii. Jedynie duże miasta jakoś się trzymają, ale patrząc na Kraków, też czekają nas zmiany.
@basketm: Ale to nie przez nich się to wszystko zwija, bo są mniejszością, którą najbardziej dotknie zwijający się kraj ¯\(ツ)/¯
To ich rodzice i dziadkowie gotują ten los.
@basketm: No dobra, to mi powiedz mądralo czyja to wina, że kraj się zwija? Kto ma siłę sprawczą, żeby kierować państwem, polityką, wyborami?
"Dzieciaków" 18-25? Obecnych ludzi lat trochę ponad 30+? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Te grupy są w mniejszości, czego byś nie napisał. A następne młode pokolenia
Do tego, hindus bez wizy nie wjedzie do kraju więc jak jakiś pracodawca go ściąga do pracy, ma obowiązek zawrzeć z nim umowę i powiadomić o tym wojewodę.