Aktywne Wpisy

say-my-name +13
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz
p0melo +18
#programowanie #pracait #praca #korposwiat #nieruchomosci #programista15k #it #pracbaza #zwiazki
Jak to było możliwe, że Janusze w latach 90 budowali dwupiętrowe chałupy i każdy Janusz taką budował własnymi rękami w wieku 30 lat, a teraz pisdy w rurkach kupują klitkę 30 metrów kwadratowych na kredyt na 30 lat?
Kiedyś nie było pracy w IT, więc 90% chłopów
Jak to było możliwe, że Janusze w latach 90 budowali dwupiętrowe chałupy i każdy Janusz taką budował własnymi rękami w wieku 30 lat, a teraz pisdy w rurkach kupują klitkę 30 metrów kwadratowych na kredyt na 30 lat?
Kiedyś nie było pracy w IT, więc 90% chłopów
źródło: dom-typu-kostka-750x491
Pobierz

Pytam, bo chciałbym kogoś takiego "z doświadczeniem" złapać i popytać go o co nieco :D
Mam zamiar w Listopadzie polecieć do #nowyjork, wypożyczyć auto a następnie pojechać do #miami, odwiedzając np: Waszyngton DC.
Może ktoś z Was realizował takiego tripa? Zastanawiam się, czy są jakieś "pułapki" na tej trasie, oraz czy w ogóle warto jechać płatną I-95, czy może wybrać trasy stanowe, które wydłużą trasę o 1-2h, ale może dadzą "lepsze widoki". No i przyjąłbym każdą wskazówkę, np: gdzie wypożyczaliście auto itd. (Ja zamierzam zrobić to na #discovercars natomiast jeśli jest coś lepszego, to możecie podrzucić)
Jest tutaj ktoś, kto coś takiego realizował i chciałby porozmawiać o takim tripie?
#wczasy #wyjazd #usa #stanyzjednoczone #newyork #citybreak #podroze #podrozujzwykopem
źródło: image
PobierzSwego czasu planowałem ten trip, ale plany mi się pokrzyżowały co nie zmianie faktu że do tematu na bank wrócę
@Yakooo: Generalnie w Stanach Zjednoczonych jest bardzo duża migracja ludzi w obie strony między Miami/Florydą a Nowym Jorkiem chociażby ze względu na ceny bo na Florydzie jest dużo taniej. Natomiast nikt tego nie robi samochodami, tam samoloty są od tego.
To mniej niż sama opłata za wynajęcie auta w jednym mieście i oddaniu w drugim mieście.
+ Widzę ,że w Miami taniej idzie wynająć auto. Więc prawdopodobnie do Miami polecę, a dopiero tam sobie zrobię objazdówkę :D
@Yakooo: Tak taniej, jak już wcześniej napisałem. Na Florydzie jest ogólnie dużo taniej dla tego chociażby wiele osób z NY wlaśnie tam emigruje i to wszystko nawet jedzenie czy jakieś ciuchy.