Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +311
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

Koner1391 +10
źródło: Screenshot_1452
Pobierz

#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #psy #p0lka
źródło: 1000047554
Pobierz@su1ik Co za bzdura. To że nie ma męża (albo i ma - bo jakiegoś partnera ma) ani dzieci nie nakłada na nią obowiązku pomocy komukolwiek.
Ma dokladnie takie same obowiązki (lub ich brak) wobec matki, jak druga córka. Posiadanie dzieci nic tu nie zmienia.
@AnulkaS34d: MATKA SAMA TO ZAPROPONOWAŁA!!! A dwa dni później łamie to słowo - i nawet nie uprzedzi!
Na samym początku tekstu matka obiecuje że może zająć się problemem (pies, wnuki, koty, kwiatki) a gdy temat jest dogadany nagle zmienia zdanie. Nie ważny powód. Obiecujesz mi że mi pomożesz a potem gdy dochodzi co do czego to zmieniasz zdanie. Szczególnie osobie którą masz na zawołanie.
Nie ma znaczenia czego ta pomoc
@krasecz: Ja mam, ale o Ciebie szczerze się martwię. (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
OP zrobił z tego wątek dzieci kontra psy, podczas gdy mamy tu historię w której babka czuje się pokrzywdzona przez matkę, że ta coś jej obiecała i się nie wywiązała (najpewniej się po prostu nie dogadały) oraz że faworyzuje jej siostrę, choć to podobno autorka jest tą, która
@cienki137 Ważniejsze jest to, co się obieca. Niezależnie czy chodzi o dzieci, kwiaty czy samochód.
Nie da die zostawic w hotelu dla dzieci dziecka bo sobie chcesz na weekend wyjechac xD