Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +311
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

Koner1391 +10
źródło: Screenshot_1452
Pobierz

#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #psy #p0lka
źródło: 1000047554
Pobierz@WielkiNos Przecież to w ogóle nie jest problem psiarze vs reszta świata, tylko
Komentarz usunięty przez moderatora
@WielkiNos
1. Z tego co czytamy u OP, to bardziej wyglądało to na propozycję matki.
2. Dorośli ludzie muszą umieć komunikować swoje chęci i niechęci. Potencjalny błąd w komunikacji nie zwalnia jej z winy. Tak samo jak nie mozna wymagać, zeby ktoś
@BenAli: Masz agresywnego psa, sam go sobie wziąłeś, to sobie sam z nim siedź. Ja też znam taką bezczelną babę, co lata po świecie i podrzuca ludziom agresywnego kota, który syczy, drapie, gryzie.
@Pawel993: "Hotele" nie chcą brać agresywnych zwierząt. XD Niech matka się zajmuje. XD
@WielkiNos No, ale czy to go zwalnia z winy? Wówczas jest winny sytuacji, a ktoś, komu obiecal moze mieć żal do tej osoby, że nie dotrzymała obietnicy.
Co dokładnie wydarzyło się wyżej. Ale że tematem
@WielkiNos: coś ci się perspektywa rozjechała, bo wychwyciłeś, że w historii jest pies i już logika odjechała razem z peronem
Matka ma dwie córki i obie powinny być traktowane jednakowo i nie ma absolutnie najmniejszego znaczenia o co poprosi jedna a o co druga, bo robi to dla nich. Jeśli ustaliła dwa dni wcześniej, że zrobi to
Ja rozumiem się oburzać, że babcia woli jedne wnuki od drugich, ale, że woli wnuki niż psa? Tylko psiarz się może temu dziwić. Dla mnie to normalne, że babcia leci z wywieszonym językiem i odwołuje wszystkie plany jak tylko się pojawią okazja pobawić się
@WielkiNos: musisz skończyć z dopowiadaniem sobie treści, bo zaczynasz teraz operować na płaszyźnie, która nie istnieje i oburzasz się na wymyślony scenariusz
Autorka na żadnym etapie nie potraktowała gorzej swojej matki, a jedynie wrzuciła posta by się na nią słusznie pożalić, bo została przez nią wystawiona do
@BenAli: przecież baba nie ma męża ani dzieci to co ma robić jak nie pomagać? Już z wariatów nie róbmy męczenników
@caramelcenter: U mnie po rodzinie to samo, kuzyni nakupowali pieski. Kuzynka kupiła psa szczura, który wygląda jak g---o. Pies ma prawdopodobnie borderline i ADHD (tak jak kuzynka) i roznosi dom w proch jak sie go zostawi samego na dłużej niż godzine. Kuzyn z żoną kupili Rough Collie, mieszkają w bloku. 4 razy dziennie spacer tą samą trasą i za każdym razem relacja na IG xDDDD
Oba przypadki, pieski są oczywiście