Wpis z mikrobloga

Matula do mnie ostatnio: "Jakbyś pojechał do miasta na jakąś imprezę i zagadałbyś do dziewczyny to by pewnie poszła z Tobą na randkę."

Poczciwa kobieta, ale radykalna marzycielka i idealistka.

#przegryw
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pan_Hieronim: chodziło mi o otaczanie się ludźmi którzy popychają Cię w depresję, taki skrót myślowy odnośnie wykopków z tą frustracja.

A co do siurka… miałem kolegę, który miał stulejkę w dorosłym wieku, wszyscy to wiedzieli, były nawet jakieś śmieszki, ale pykał różne panny, i nawet kiedyś jedna z jego partnerek powiedziała wprost że jak typ jej się podoba to nie patrzy się na siura.

Także głowa do góry byczku, ja
  • Odpowiedz
@Pan_Hieronim "Po prostu kogoś poznaj, synek!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niektórzy nie rozumieją, że podjęcie wysiłku nie gwarantuje sukcesu. To jak z odpalaniem gry, kiedy nie spełniasz wymagań minimalnych ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
zostaniesz odrzucony 99x ale 1x sie uda i wystarczy aby raz sie udalo.

@michalcorobisz: Wprawdzie dostanie łatkę creepa, który zaleca się do wszystkiego co się rusza, ale kiedyś trafi na karynę, która się nie nadaje do związku i potem będzie "Łoo, te baby, nie da się z nimi wytrzymać". Faktycznie zwycięstwo, pyrrusowe, ale zawsze xD
  • Odpowiedz
@Rzuku a uwazasz ze tzw przez was normiki to widza pierwsza kobiete i juz sie w sobie razem zakochuja? Chodza na imprezy gdzie przewijaja sie dziesiatki dziewczyn i moze wejda w zwiazek z jakas jedna z wielu ktore poznaja. Sam w zyciu bylem na wielu randkach. Czasami bylo tak ze poszlo sie na jedna randke i sie sobie spodobalismy. A czasami umawialem sie przez tindera na 20 randek i nic z
  • Odpowiedz
@michalcorobisz:

a uwazasz ze tzw przez was normiki to widza pierwsza kobiete i juz sie w sobie razem zakochuja? Chodza na imprezy gdzie przewijaja sie dziesiatki dziewczyn i moze wejda w zwiazek z jakas jedna z wielu ktore poznaja.

normiki p--------e głupoty o "zagadywaniu na imprezie" i "próbowaniu 100 razy, nawet jak 99 razy nie wyszło" to najczęściej ludzie, którzy swoje żony/wieloletnie partnerki poznali w szkole/na studiach/w pracy w naturalnych
  • Odpowiedz
@michalcorobisz: Nie, nie uważam tak, ale w klubach ludzie też nie podchodzą do każdej dziewczyny, bo w przeciwieństwie do twojego nietrafionego przykładu tindera- dyskoteki i kluby to nie miejsca stricte randkowe
  • Odpowiedz