Wpis z mikrobloga

Matula do mnie ostatnio: "Jakbyś pojechał do miasta na jakąś imprezę i zagadałbyś do dziewczyny to by pewnie poszła z Tobą na randkę."

Poczciwa kobieta, ale radykalna marzycielka i idealistka.

#przegryw
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pan_Hieronim: ogólnie nawet jak jesteś chadem ale powiesz że preferujesz dziewice to twoja szansa na relacje intymną drastycznie się obniżają chyba że jest dobrą aktorką i zagra szarą myszkę a to że wymalowana i odsłoniona była w ostatni piątek no to kto by to pamiętał xD
  • Odpowiedz
@Cordinon: Nie wiem jak u innych, lecz u mnie to huragan różnych emocji. Raz czuję ogromną zawiść, ale nie do ludzi tylko do losu albo Boga. Zdarzało mi się płakać i czuć niebywałą wściekłość na to wszystko. Często pojawia się smutek oraz melancholia na różnych poziomach intensywności. Ciężko się z tym pogodzić, że rzecz tak prozaiczna dla wielu dla Ciebie jest niemożliwa. Mi nawet nie chodzi o samą sferę intymną,
  • Odpowiedz
@Pan_Hieronim: mocne, a miałeś kiedykolwiek ofertę związku/seksu którą odrzuciłes? bo ja to zazwyczaj byłem obserwowany/testowany może 1-2 razy miałem okazje "mieć dziewczynę" ale to nie było nic na serio, wręcz idiotyczne pierwsze to typowe takie podstawówkowe szczeniactwo, drugie to faktycznie może i był potencjał na coś intensywnego ale ona była bardzo toksyczna i ogólnie szon o czym potem sama się chyba przekonała bo wyjechała do monaru a potem mnie ignorowała
  • Odpowiedz
  • 0
@Cordinon: Ja z jednej strony staram się z tym pogodzić, a z drugiej jest to niesamowicie ciężkie. Doskwiera samotność, brak bliższej relacji, no i jestem romantykiem oraz idealistą.

Jak tam egzamin? Jakie studia?
  • Odpowiedz
  • 0
@Cordinon: Rozumiem. Czasami chciałbym być radykalnym cynikiem, ale nigdy nie potrafiłem się wyzbyć pewnych cech. Zawsze starałem się być miły, sympatyczny i nigdy nic z tego nie miałem. Jest we mnie wiele złości, a jednak nie potrafię się zmienić, ale zazdroszczę ludziom wyglądu i tego charakteru oraz obycia towarzyskiego.
  • Odpowiedz