Wpis z mikrobloga

@Pan_Whiskers: Ula nie jest pierwszą kobietą odrzuconą przez rolnika z powodu bycia matką. Kilka edycji temy była jedna taka młodziutka mama, która miała dwoje dzieci. Ona też nie przeszła dalej.
  • Odpowiedz
@Pan_Whiskers Typiara zaczęła przyznawanie się od kłamstwa: "PISAŁAM ci w liście, że mam córkę". W ogóle wypowiedziała to z pretensją w głosie, a zaraz potem kluczyła i udawała głupią, żeby na koniec i tak nie dać za wygraną i zwalić całą winę na faceta ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@czims: ty nie czaisz xD ? Wstyd za to,że jest tępa bo chłopa okłamała z dzieciakiem i chciała mu o tym powiedzieć dopiero na gospodarstwie.. i jeszcze to bezczelne kłamstwo,że "pisałam w liście, a nie to nie napisałam hehe tak mi się zapomniało" xD JASNE ZAPOMNIAŁA
  • Odpowiedz
Dobrze że to wyszło, bo żadnego innego nie sfrajerzy. Ulka będzie miała przewalone u siebie w kudowie XD Jakby uczciwie zagrała i się nie wywyższała- może by coś ugrała. Zwłaszcza że jak na 30 lat to urodą nie grzeszy. A były w programie starsze i ładniejsze kandydatki.

Gratulacje s----------a swojej opinii w telewizji publicznej, oby tylko dziecko z tego powodu nie cierpiało.
  • Odpowiedz