Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +87
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +27
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

Nasi handlarze nie zawodzą. Elektryki im nie straszne.
Gorzej z klientami, którzy mogą to przypłacić życiem. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#elektryki #motoryzacja #tesla #auta #samochody #handlarze #samochodyelektryczne
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-28 201605
PobierzW duzym skrocie: w 2025 roku pojechala kupic (zapewne) w atrakcyjnej cenie Tesle z importu i nawet nie sprawdzila, co z nia sie dzialo poza granicami kraju? zadnego raportu, zadnego "znajomego" ze soba, ktory by ogarnal, ze cos jest nie tak? Mi takich ludzi nie jest
Człowieku, ty nawet nie jesteś na tej grupie - co każe ci sądzić, że nie przeczytałeś ckliwej historyjki, której jedynym zadaniem jest utrzymanie cię na fb?
Ostatnio byłem oglądać Corolle 2k19 nie całe 60kkm. Przy 13kkm całka. Cena zaparowa 58k.
Nie kupiliśmy.
Tak, masz wrażenie. Dziwne pytanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@bruhh: z drugiej strony widziałem typa który kupił Corsę od handlarza w sumie w ciemno. Nie wiem jak tam silnik był zaszpachlowany, ale po paru dniach wybrano papieża, nie nadawał się do remontu. Za tysiaka znalazł nowy na Allegro, wymiana też nie był jakaś kosmiczna.
A żeby była podobna klasa to nawet w głupim Leafie wymiana baterii w okolicach 30k. Nikt nie będzie w takie auta
@bruhh: mało znasz kobiet co nie?
@murdoc: masz paranoje?
Kobieta, która od lat zajmuje się hodowlą psów (ma też salon fryzjerski dla czworonogów) na pewno ogarnia motoryzację.
Do tego nie ma co robić, tylko pisać na FB wymyślone historie o Tesli. XD
@1988BaZyL: Dobrze, ale weź pod uwagę tutaj przede wszystkim iż szkoda całkowita nie zawsze musi oznaczać doszczętne skasowanie auta. Weź pod uwagę, że bardzo często o czym zazwyczaj się nie mówi to w jak fatalnym stanie klienci kupują samochody jest winą samych klientów.
@bruhh: +1 Dla mnie również ten tekst jest napisany w bardzo specyficzny sposób żeby nie napisać dziwny. Ogólnie przede wszystkim sposób w jaki jest on napisany absolutnie mi nie pasuje do kobiety. Zwłaszcza ten tekst o Dr. Dolitle lub ożenieniu przez handlarza.
@bruhh: Uwierz mi, że naprawdę bardzo często tak jest i ludzie widząc swoje wymarzone auto dosłownie oraz w przenośni potrafią tracić rozum.