Aktywne Wpisy

new-object +321

Farezowsky +89
Drwal Rębajło zrzucił filmik gościa, który go krytykował. Co najlepsze, krytykował film o tym jak go Netflix próbuje zniszczyć bo "wyraża swoją opinie" ( ͡° ͜ʖ ͡°) I jeszcze przy okazji coś tam gadał na YT a potem jak grzeczny piesek sam poszedł do tego YT xD
#kiszak #bekazludologuff #drwalrebajlo
#kiszak #bekazludologuff #drwalrebajlo
źródło: G6rRWpZWkAA82gh
Pobierz

Odnośnie mojego wpisu sprzed ponad tygodnia:
https://wykop.pl/wpis/82469767/wpis
Brak reakcji po dwóch reklamacjach i żądaniu odstąpienia od umowy
#mediaexpert #reklamacja #prawakonsumenta #januszebiznesu #afera #dreame #agd #zakupy #wykopefekt
Od czasu poprzedniego wpisu sklep nie przekazał żadnych nowych informacji. W wiadomości prywatnej poproszono mnie jedynie o „cierpliwość”, ale od tamtej pory cisza i brak jakichkolwiek działań.
Sprawa dotyczy sprzętu AGD (robot sprzątający Dreame L40 Ultra), który po dwóch bezskutecznych reklamacjach nadal nie działa. Zgłoszono formalne żądanie odstąpienia od umowy z tytułu rękojmi, zgodnie z art. 560 § 1 Kodeksu cywilnego wada istotna, brak skutecznej naprawy.
Mimo to sklep blokuje proces nie odpowiada, nie rozwiązuje sprawy, unika jasnych deklaracji. Wygląda to na celowe przeciąganie i zniechęcanie klienta, co niestety zaczyna przypominać nieuczciwe praktyki wobec konsumentów.
Gdyby nie publiczny wpis, zapewne temat nadal byłby zamiatany pod dywan.
Proszę o wykop efekt, bo ewidentnie inaczej Media Expert nie reaguje.
Kupiłem robota sprzątającego Dreame L40 Ultra w Media Expert – bo mam w domu dziecko z alergią i potrzebuję utrzymać porządek. Sprzęt