Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +269
W takim kraju zyjemy xD Mlodzi doslownie mowia wprost jakie maja problemy, a boomerzy im mowia, ze wcale takich nie maja I wypisuja przy tym litanie o tym, ze kiedys to bylo tera to nie jest. Sam jestem inzynierem lvl28, zarabiam 4800 do reki w biurze. Umowe o prace na rok dostalem po 9 miesiacach okresu probnego na umowe zlecenie, w niemieckim korpo xD Nie wiem co mam robic innego, zeby zaczac
źródło: chrome_screenshot_29 Oct 2025 12_52_44 CET
Pobierz
tangens_kutangens +110
Słuchajcie wreszcie dane było mi zapoznać się z #kouros. Nie znam się w ogóle na #perfumy więc zrobiłem kilka wycieczek po perfumeriach i zamówiłem odlewki paru kultowych śmierdzieli. xD Moim celem było noszenie jednego zapachu przez jeden dzień i chciałem podzielić się spostrzeżeniami na temat tego mocarza. xD
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
źródło: yves-saint-laurent-kouros-woda-toaletowa-100ml
Pobierz

Dzieci śmiały się ze mnie że nie jestem z Warszawy, pochodzę z Konstancinia - wioski pod Warszawą.
Nie skończyłem jeszcze 20 lat, ale już mam pozakładane spólki z.o.o. i fundacje. Wszystko oczywiście osiągnołem sam, cięzko pracując 24/7. Teraz mieszkam w San Francisco. Rozwijam mój gowno agent AI finansowany z piniązków od inwestorów. Są 30-40 latkowie z większą wiedzą ode mnie ale ja jestem najbardziej podobny do Zuckerberga i jestem w jego wieku kiedy on zakładał facebooka, dlatego oni dają mi piniążki na mojego gowno agenta AI który jest tylko mi do zycia potrzebny. W Forbsie opowiadam debilom że robię wielkie rzeczy i zmieniam świat na lepsze.
#it #praca #programowanie #programista15k #pracait #binzes #warszawa #pieniadze
źródło: obraz_2025-07-26_132759686
PobierzTak to mniej więcej wygląda
Tylko nie jestem pewien jednej rzeczy: czy takie bananowe gnojki serio myślą, że "do wszystkiego doszli sami" i wypierają takie rzeczy, jak czynnik środowiskowy, kapitał międzypokoleniowy itp?
Czy może wiedzą o tym doskonale, tylko cynicznie pierdzielą, że jest inaczej?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kotouak: z racji częstego podwykonawstwa (mam firmę od robót ziemnych) dla małych deweloperów januszexów to czasem spotykam takich safe made menów i łumenów polskiej deweloperki. Dopiero po paru głębszych wychodzi na to że firmę to im założył tata, a cała firma to ledwo wydmuszka żeby w razie obsuwy finansowej albo wyjątkowej partaniny zostawić nabywców bez gwarancji...
U mnie dev sprzedal mieszkania i nie podłączył gazu - nie zrobił odbioru budynku. Stoi puste juz 5 lat, ludzie kredyty płacą.
Ceny wzrosły on chce sprzedać drożej i uj xD
Na innej inwestycji podniósł działkę, nie zrobił drenażu i działka obok stoi w wodzie. Sadzili sie tam z tym ale blok dawno sprzedany, ludzie
@Markowowski: chyba wiem kto jest ich wzorem jeżeli chodzi o autopromocję
źródło: TOuk9kqTURBXy9kZjQwNjJmMDZhYWJiNGZiNjllM2MzZmIzNmQxYTcyMS5qcGVnkpUDAADNBPvNAs2TBc0EsM0CWN4AAaEwAQ
Pobierz- Anon a kto ci płaci
@Kotouak: znam jednego, który znalazł pracę po studiach w firmie wujka i potrafił mówić, że to wszystko dzięki jego wiedzy i umiejętnościom (typ jeden z gorszych na studiach xD). Kompletnie nie dopuszczał do siebie myśli, że jego nazwisko to też nazwa firmy xD
Bo ich zadaniem jest nakręcanie jak największej ilości osób na swoje usługi doradztwa XD
I się nie wypieraj bo wprost napisałeś że „cię wkur…ą takie bananowe oskarki xD
Co cię konkretnie boli? Że ktoś do czegoś dochodzi? Że ktoś ewentualnie ma kogoś do pomocy? Że rodzice im pomagają? A ciebie boli co? Że świat włącznie z twoimi rodzicami ma cię głęboko w dupie? Że gdyby chociaż rodzice o ciebie zadbali w dzieciństwie to moze miałbyś jakieś wykształcenie i nie