Aktywne Wpisy

Shyvana +11
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file3937895383887633096
Pobierz@widmowy_dziobak: Jak ktoś całe dorosłe życie stołuje się w knajpach to nagle nie zacznie sobie gotować bo ceny podskoczyły. Moze będzie to robił rzadziej albo szukał tańszych alternatyw ale wciąz bedzie korzystac z tych uslug
I już pewnie na ten rynek nie wrócę, bo sobie ogarnąłem jak robić smaczną pizzę, szarpaną wieprzowinę, placki po węgiersku, sosy etc. Jedynie co to kuchnię azjatycką (sushi, ramen, koreańskie i chińskie
Idzie oskariat na imprezę i widzą budę z kebabem to się nawet jeden nie zająknie, że kebab za 40 zł to są jakieś żarty, tylko kupują jak p------i aby koledzy widzieli, że panisko stać. Ech.
Komentarz usunięty przez autora
@zagubionychromosom Amerykanie się zawinęli
Do knajp warszawskich już nie chodzę. W tym roku byłem kilka razy. Teraz nie mam zamiaru chodzić. Dawniej chodziłem sobie w niedziele na obiad. Teraz pierdziele. Ceny wystrzelone w kosmos. Mimo to restauracje pełne.
Teraz jestem w Toruniu. Myślałem, że taniej a tu zrobiłem przegląd i też drogo. Normalnie kpina.
Po pandemii ceny w------y w kosmos. Jak dla mnie to jest przeskalowane i niewspółmierne do
@Lwke:
3. wrzuć jajko do rosołu
4. zrób z tego filozofię i kasuj x3
Ostatnio również w mleczaku (innym) za obiad dla siebie i 2 dzieci zapłaciłem 90 zł ( 2x pierogi , 2szt gołąbki z sosem pomidorowym i dwa Tymbarki w szklanej butelce)
Miasto Wrocław jak coś