Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 142
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Chyba nie byliście we Wrocławiu. Tam to jest dopiero odlot z cenami wszystkiego. Ale nigdy nie przestanie mnie zadziwiać golenie frajerow (takich jak ja) na napojach w gastro. Cola 200ml 13zl ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@juz_usma
Co do Rzeszowa...

Mieszkam w Warszawie i jakis czas temu myślałem, ze jadąc tam moge spodziewać sie niższych cen. Jakie było moje zaskoczenie, ze ceny są takie same lub nawet wyzsze.
I to nie tylko w samym Rzeszowie ale i okolicach.
Nie wiem o co tam chodzi, czy to kwestia braku takiej konkurencji, czy co, ale cos jest ewidentnie nie
  • Odpowiedz
@Orvonton: jak spytaj czata gpt gdzie warto w polsce mieszkać bo jest tanio i dobrze to z jakiejś mañki wskaże na rzeszów. Ale pewnie całe wschodnie świetokrzyskie i małopolska tak pomyślały i tera jest chujnia jak wszędzie. Ogólnie to miasto jakbym się w czasie 15 lat cofnął.
  • Odpowiedz
  • 0
No nie dziwne, jak Rzeszów to jedyna "metropolia" w promieniu 50+ kilometrów dla podkarpackich proli, prol musi się pokazać że go stać, to go restaurator dyma bez mydła - i bardzo dobrze ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@juz_usma rzeszowskie?? 90% polskiego. Bojkotujemy to od 2 lat. Minimum, tylko te które są normalne ceny i super jakość. Reszta w domu. Niech s---------a
  • Odpowiedz