Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@juz_usma: spoko. Nie tylko u was tak jest. Ja też rzadko kiedy zamawiam właśnie przez ceny. Żeby jakość była chociaż wysoka to jeszcze jak cię mogę. Ale jakośc jest przeciętna.
  • Odpowiedz
@math3: W innym Lublinie chyba byłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jedyne co tutaj sensowego zostało to albo lunche dnia po 30zł albo tani chińczyk. Reszta to 50zł+ jak chcesz w restauracji i masz fantazje żeby popić obiad szklanką wody. Są jeszcze miejsca gdzie ceny są naprawdę spoko ale ogólnie to jest straszna lipa. Zawsze wydawało mi się że to lubelskie gastro dyma wszystkich i taniej jest
  • Odpowiedz
@juz_usma kiedys byłem przejazdem w Lublinie w hotelu. Poszedłem do restauracji hotelowej i omal nie spadłem z krzesła jak zobaczyłem ceny. Bo byly tak niskie. Aż zamówiłem 2 porcje XD
  • Odpowiedz
Cieszę się że coraz więcej ludzi robi bojkot. Ja zamawiam już tylko pizzę ale robię to w Da Grasso z promocjami. W innych jedna pizza 60 zł niech spier...
  • Odpowiedz
@juz_usma najlepiej jak jedziesz do jakiegoś dowolnego kraju gdzie waluta jest euro lub GBP a zarobki są dużo wyższe a ceny bardzo zbliżone albo nawet niższe niż u nas. Kosmos
  • Odpowiedz