Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 142
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@juz_usma no dobrze, bojkotujesz i nie chodzisz. Jaka alternatywa? Będziesz gotować w domu na złość restauratorom nawet jeśli bardzo chcesz zjeść na zewnątrz?
  • Odpowiedz
@juz_usma jak chcesz dobre lody to wpadnij na Projektant, tam jest budka Lodowa Pokusa. Gałka 8zł, ale lody przepyszne, najlepsze jakie jadłem w okolicy. No i duże porcje, a nie kuleczki z łyżeczki.
  • Odpowiedz
@juz_usma standardowo widzę, sprawdziłem dwie dosłownie pierwsze restauracje z googla bez żadnego szukanie. Trochę daleko do 150 zł za steka z polędwicy, a jakbym poszukał a nie brał pierwsze z brzegu to by się coś więcej znalazło. A ponoć od 150 się ZACZYNA. Rameb już ktoś wrzucił, również pierwszy wynik po wpisaniu ramen Rzeszów.
Standardowe pieprzenie pod tezę i hiperbolizowanie. Nie mówiąc o wybranie restauracyjnych dań raczej uznawanych za premium, żeby
krucjan - @juz_usma standardowo widzę, sprawdziłem dwie dosłownie pierwsze restauracj...

źródło: temp_file3170086810913714513

Pobierz
  • Odpowiedz
@juz_usma: ramen kosztuje od 45zl

Będę adwokatem diabła ale dobry ramen kosztuje. To są ręcznie robione kluski, wysokiej jakości składniki (wołowina chociażby) dla przykładu choćby grzyby z importu z Japonii (a wiadomo że jak import to transport + cła), trzeba potrafić zrobić bulion - to wymaga trochę wiedzy i umiejętności i mi się wydaje że 45 zł za dobry ramen to jest w porządku cena. Jakbyś to chciał robić w domu
SarahC - >@juz_usma: ramen kosztuje od 45zl

Będę adwokatem diabła ale dobry ramen ko...

źródło: images

Pobierz
  • Odpowiedz
Ja wiem, że moje niechodzenie po knajpach to straty rzędu 21,37 zł, ale przestałem chodzić już jakoś w covid, bo k---a po prostu odlecieli i zatrzymać się nie mogą z tymi cenami.

Oczywiście rozumiem, że minimalna wzrosła, że gaz i prąd był i jest drogi, ale do tego dochodzi zwyczajna chciwość i wszelkie wzrosty cen były tłumaczone w ten właśnie sposób.

Byle pizza w te kilka lat podrożała z 30/40 na +70
  • Odpowiedz
Chory tuman jakiś jesteś, jedź do Chorwacji, Czarnogóry, Włoch itp tanio już było wszędzie podobne są ceny a szczególnie jak w Chorwacji się zrobilo najdrożej w sklepach, restauracjach
  • Odpowiedz