Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ja znam inny najlepszy ramen w Rzeszowie i to jest Ciamkaj :D ale tam jest drożej

@juz_usma: Jadłem tam i mi tam nie podeszło, przede wszystkim chasu za bardzo opalone palnikiem, co psuje aromat wywaru shoyu (do shoyu w ogóle nie powinno być opalane).

• Odpowiedz
@juz_usma: I tak btw, Shinobi stacjonarnie działa do 2019 roku, zrobiło swoją markę. Lubić ramen w Rzeszowie i nie słyszeć o tym miejscu to trochę trzeba się minąć. W Ciamkaj to ja byłem kilka dni po otwarciu.
  • Odpowiedz
@juz_usma: Dlatego patrzysz na stary browar, który jest powiązany z między innymi hotelem bristol, Folk, Patio, grand hotel/klub? Dopóki będą ludzie chodzić do sieciówek, dopóty będzieta wykorzystywani. Ten sam odlot masz w McDonald, Apple, medycynie, hugoboss, luiviton, kluby nocne z tancerkami. Te miejsca nie sprzedają samego produktu, a sprzedają wyobrażenie o tym kim chce się ktoś czuć.
Zastanawiałeś się dlaczego w reklamie kawy nie masz Krzyśka/Staśka/Janka który wstaje o 4:30
  • Odpowiedz
@juz_usma: powiedz ze trollujesz podajac jako przykład wołowinę wagyu xD jak lubisz taki content to dam ci radę, idź do najdroższej restauracji jaka znajdziesz i zrób zdjęcie menu z najdroższym winem, jak zobaczysz butelkę za kilo tysięcy to zwariujesz xd
  • Odpowiedz
@juz_usma: Mieszkam w Olsztynie, lokalne gastro janusze myślą chyba że jesteśmy jakąś turystyczną potęgą i lody są po 10zł a gofry po 40! Niech spadają. Byłem parę dni temu służbowo w Białymstoku i ceny są czasem i o połowę mniejsze.
  • Odpowiedz