Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +654
źródło: 1000063425
Pobierz
Rad-X +37
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

#mecz #redpill #zwiazki
źródło: 1000007388
Pobierzczyli chodzi o ruchanie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Wydaje mi się, że przegrywy mają więcej rigczu, bo lepiej znają realia i większość wie, że taki post to samoponiżenie. Ten post to wedlug mnie rasowy przykład beciakowania.
Coś w tym jest. Beciak to taki nieświadomy przegryw jak gdyby. Przegryw natomiast powoli zaczyna mierzyć się z rzeczywistością i jest już na drodze do doskonałości. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Spotted jest właśnie od tego, żeby znajdować ludzi, z którymi był jakiś kontakt, ale się urwał.
Ja w ten sposób też kiedyś poznałem świetną dziewczynę. Siedziała przy stoliku obok na jakiejś firmówce, podczas gdy ja spotkałem się z kumplem w tej samej knajpie. Trochę pogadaliśmy przy barze, był niezły flow. Gdy poszedłem coś zamówić, oni
Zapłacileś za kilka randek i koniec końców nic z tego nie było. Mam nadzieję, że chociaż dała Ci się potrzymać za rękę.
To nie roksa, żeby normalne nawiązanie znajomości traktować jak transakcję.
PS. Odstaw wykop bo Ci szkodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiesz, że ten tekst o planowaniu ślubu to już Twoja odklejka :D
taa, już widzę jak laska od której bałeś się wziąć numer coś Ci stawia xd