Wpis z mikrobloga

• 152
@LuznaPusi:
Wydaje mi się, że przegrywy mają więcej rigczu, bo lepiej znają realia i większość wie, że taki post to samoponiżenie. Ten post to wedlug mnie rasowy przykład beciakowania.
  • Odpowiedz
  • 3
@LuznaPusi:
Coś w tym jest. Beciak to taki nieświadomy przegryw jak gdyby. Przegryw natomiast powoli zaczyna mierzyć się z rzeczywistością i jest już na drodze do doskonałości. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@duzy_gracz a moim zdaniem dobrze robi, skoro dała mu się złapać za rękę to nie jest dla niej odpychający i dopuszcza kontakt fizyczny ( ͡° ͜ʖ ͡°) powodzenia dla Radka
  • Odpowiedz
@duzy_gracz: nie wiem co w tym złego, no może poza stwierdzeniem, że mu się podoba.
Spotted jest właśnie od tego, żeby znajdować ludzi, z którymi był jakiś kontakt, ale się urwał.

Ja w ten sposób też kiedyś poznałem świetną dziewczynę. Siedziała przy stoliku obok na jakiejś firmówce, podczas gdy ja spotkałem się z kumplem w tej samej knajpie. Trochę pogadaliśmy przy barze, był niezły flow. Gdy poszedłem coś zamówić, oni
  • Odpowiedz
@duzy_gracz: Nie jestem sponsorem - za atrakcje płaciliśmy wspólnie. Nie po połowie, bo jeszcze mi pejsy nie wyrosły, żeby liczyć każdy grosz, ale po prostu naprzemiennie.

To nie roksa, żeby normalne nawiązanie znajomości traktować jak transakcję.

PS. Odstaw wykop bo Ci szkodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiesz, że ten tekst o planowaniu ślubu to już Twoja odklejka :D
  • Odpowiedz