Wpis z mikrobloga

@Ulquiorra: No ale porównanie jest z d--y właśnie wtedy, kiedy autor nie zadał sobie trudu żeby przez 5 sekund pomyśleć że to zupełnie inne sytuacje.

mając 180 cm wzrostu nigdy nie miałem problemu umówić się z laską 170 czy nawet 175 cm

@KanJaweuDieZweite: My tu o nisko rosłych, a ty wyskakujesz z 180 cm XD Dlaczego miałbyś mieć wielkie problemy, mając średni wzrost?
A na dowód że się spotykasz z
  • Odpowiedz
  • 2
@kamileon25 nikt Cie tak nie kwalifikuje poza samym sobą. Znam wielu niskich gości superpewnych siebie, którzy nigdy nie mieli problemów z kobietami
  • Odpowiedz
Bardzo boli mnie ze przez jedną cechę zostałem wykluczony, zaklasyfikowany jako śmieć, pozbawiono mnie możliwości posiadania potomstwa i skazano na wieczną depresję, samotność i kompleksy

@kamileon25: to co Ci zależy. Idź spełniaj siebie i swoje pasje. Fajnie być w związku, ale nic na siłę. Równie dobrze możesz wylecieć do Azji i być towarem egzotycznym w tamtych rejonach. Zamiast się użalać przyjmij white pillowe podejście i żyj dla siebie
  • Odpowiedz
@kamileon25: Nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie liczą się ze zdaniem kobiet a szczególnie tych z neta których nigdy nie spotkają. Powtarzałem tysiac razy - to tak jakbym pytał psa sąsiada na jaki kolor mogę pomalować swój dom.
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: prawdopodobnie tak właśnie jest. ludzie często mają problem z ocenieniem wzrostu drugiej osoby i ten legendarny manlet yebaka z opowieści to prawdopodobnie gość w przedziale 170-175 cm (co nadal jest k---a niski, ale 1 na 100 może poderwie)...
  • Odpowiedz
@kamileon25: boli, bo sądzisz, że coś ci się należy. Otoż nikomu się nic nie należy, a już szczególnie wygrana na totalnej loterii jaką jest miłość. Przynajmniej się nie rozmnozysz, to jest najlepsze, co można zrobić w tym syfie ;)
  • Odpowiedz
  • 1
@Ulquiorra chętnie zobaczyłbym wykres punktów przecięcia wzajemnej akceptacji: wzrost faceta <-> waga kobiety oraz jak zmieniał się na przestrzeni ostatnich lat.
  • Odpowiedz
@kamileon25: Ej idź na terapie! Terapia pomoże serio idź na terapie ona ci pomoże bo wiesz to nie jest tak ,że kobiety lubią wysokich i facetów z dobrą szczeną nawet jak same tak mówią poprostu masz zły charakter i jesteś toksyczny serio idź na terapie, terapia pomoże.
  • Odpowiedz
@kamileon25: bzdura. Mam kumpla 40 lvl, który jest niski (może ma ze 150 cm wzrostu) urody Bozia mu nie dała, ogolony na łyso (zakola) i ma lekkiego zeza. W tym roku brał ślub. To nie była wpadka i dzieci nie mają.
Tak więc skończcie pieprzyć i weźcie się za szukanie różowej.
A już na pewno nie na Tinderze…
  • Odpowiedz