Wpis z mikrobloga

Na Osiedlu Generałów (tak jak się zjeżdża w dół od Intermarche) była piękna zieleń przy stawie do zagospodarowania na ładną zabudowę jednorodzinną. No to przyszedł developer i proszę, tak wygląda efekt końcowy. Czemu te szeregi nie są nawet prosto stawiane?
https://www.otodom.pl/pl/oferta/dom-szeregowy-w-swietnej-lokalizacji-ID4xbhP
#patodeweloperka #olsztyn #nieruchomosci
Zopyross - Na Osiedlu Generałów (tak jak się zjeżdża w dół od Intermarche) była piękn...

źródło: dmki

Pobierz
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

raczysz zartowac. zycie w takim gownie to miks problemow z blokow i domkow. nie masz garazu, ujadajce psy, wszedzie daleko, zero rozrywki. jak z----------z w kolowrotku od 6 do 22 przy rozwoce kruszywa u lokalnego janusza - moze byc, ale twoje dzieci beda mialy twoje zycie - zero progresu

@feyd_pl: Uwielbiam wpisy o szeregówkach, zawsze tam pełno takich mądrości.
To jest osiedle w Olsztynie, co prawda na krańcu miasta, ale obok masz
  • Odpowiedz
  • 0
pokażesz mi na mapie gdzie to jest? Sto lat mnie tam nie było odkąd się wyprowadziłem a pamięam, że tam był pola i lasy :D

@FELIX90: wylotówka na Bartąg, nawet rondo im tam zrobili, trzeba ścinać od zjazdu z Jarot, tam przy Popiełuszki
  • Odpowiedz
@dwa_szopy:

Nie wiem czy się orientujesz, ale jak kupujesz mieszkanie to miejsca postojowego nie weźmiesz w kredyt, bo jest inaczej oprocentowane, i musisz wyłożyć z własnej kieszeni. 2 miejsca to ok. 80 000 dziś.

Co to za bzdura? Oczywiście, że kredytujesz na tych samych zasadach.
  • Odpowiedz
Czemu te szeregi nie są nawet prosto stawiane?

@Zopyross: Bo przesłanianie budynków wyznaczane jest kierunkiem słońca i obracając można było wycisnąć więcej (na tej konkretnej działce).
  • Odpowiedz
@dwa_szopy: Wiesz jak koncza szeregi pod miastem w Polsce? Tak samo jak na zachodzie, po 3-4 latach kto ma mozliwosci sie wyprowadza a w jego miejsce wjezdzaja gwiazdy imigracji w lepszy wydaniu z Bialorusi lub Ukrainny, w gorszym tuzy z Gruzji, Kolumbii, itp Po 10 latach jak nastepny deweloper postawi szeregowki w sasiedniej wsi, konczysz gorzej niz w miescie bo drog sie nie da rozbudowac (bo to powiatowa droga laczaca
  • Odpowiedz