Aktywne Wpisy

Teuvo +86
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

https://www.otodom.pl/pl/oferta/dom-szeregowy-w-swietnej-lokalizacji-ID4xbhP
#patodeweloperka #olsztyn #nieruchomosci
źródło: dmki
Pobierzźródło: 6fb8bf8df7d8d8eb15124a13572939974e99a67dd5c90b94cf541d91010c8082
Pobierz@Ciasteczkowe-tiramisu: a ta ustawa Budy czy kogośtam, że musi być odpowiednia odległość od stawianego bloku? te 4 metry chyba? szeregowce się nie łapią? przecież nawet na tym zdjęciu widać, że ci ludzie będą tam mieć masakryczny cień od sąsiada na przeciwko, plus te pcimie ogródeczki, i to wszystko za prawie 9k/metr więc razem z wykończeniem to wychodzi bańka, niedorzeczne
@Zopyross: Tam jest dokładnie 4m między budynkami, wartość minimalna z ustawy i tak to właśnie wygląda.
źródło: Arbeit-macht-frei-1-340x340
Pobierz@Zopyross: gratuluję małpolakom, którzy tam kupili mieszkania za gruby hajs.
@Ciasteczkowe-tiramisu: najgorsze jest to dzielenie działek pod szeregówki, jesteś urzędasem, nakreślisz jakieś przyzwoite plany zagospodarowania a przychodzi developer i wszystko psuje przez chciwość i zachłanność