Aktywne Wpisy
Domingo-Jachas +438

reventon +111
Już zapomnieliśmy co straciliśmy.
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
źródło: 1000014043
Pobierz

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

Lecz niestety, nie potrafi w politykę, bo jest zbyt naiwny. Bardzo naiwny, licząc, że każdy uczciwie gra i chce dobra Polski xD
Zaufał Tuskowi, który już od samego początku miał na niego plan, jak zniszczyć go. I tak sobie Tusk go niszczył, wystawiając go jako kozła ofiarnego swojego rządu. A PIS również walił w niego równo.
Najbardziej mnie zirytował - bo na niego głosowałem - że tuż po wynikach, od razu oddał swój elektorat Trzaskowskiemu.
Głosy to jego kapitał polityczny, który się negocjuje, a nie oddaje za darmo. To było skrajnie głupie.
Ale z tych wszystkich puntów to jest jeden plus - przynajmniej ciocie Kasię wprowadził do sejmu.
Ale jako polityk jest skończony.
#nieruchomosci #polityka #trzeciadroga #3droga
źródło: image
PobierzProblem w tym, że on powinien albo doszyć sobie jaja, albo po prostu wycofać się z polityki. Bo dobre serce i chęć zrobienia czegoś dobrego dla Polski to jedno, ale naiwność i brak instyktów politycznych to
@new-object: Ale to Tusk go zmusił do zostania marszałkiem czy o co masz tutaj pretensje? xD
A teraz nagonka na p2050 , bo Hołownia podpisał że prezydentem ma zostać bandzior :)
@HrabiaTruposz: zacznijmy od tego, że nie mam pretensji ¯\(ツ)/¯ Więc pytanie na początku błędne, ze złą tezą
@new-object: Po poprzednich wyborach zrobił najbardziej dojrzałą decyzję i właśnie negocjował z Trzaskowskim wsparcie w drugiej turze. Później poparł go sprytnie lawirując i nie dając się zapisać do obozu Platformy. W efekcie większy procent jego wyborców zagłosował na Trzaska niż procent wyborców takiego Biedronia. 100% brain move. W nagrodę spotkało go
@new-object: Tak, poparcie to worek ziemniaków który po prostu sobie przerzucasz gdzie chcesz, po co w ogóle w takim wypadku druga tura głosowania, wystarczy przecież kalkulator
I to wszystko zlecił Tusk xdd
Łasić się do pisu, do mafii jest po prostu obrzydliwe.
@GalNonimus: jakie są te smrody? Że córka KPN robi zajebistą robotę w socjalach swojej mamy za stawkę poniżej średniej krajowej?
Faktycznie warto było to zestawić na równi z innymi politykami którzy ładują swoich ludzi do SSP xD
@opewnieJerzy: Ale miiiiick, nie zapominaj o miiiiicku XD