Aktywne Wpisy

annlupin +10
STOP kontrola co se słuchasz teraz
źródło: annlupin9988765
Pobierz
Knaga_powrot +30
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin9988765
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Lecz niestety, nie potrafi w politykę, bo jest zbyt naiwny. Bardzo naiwny, licząc, że każdy uczciwie gra i chce dobra Polski xD
Zaufał Tuskowi, który już od samego początku miał na niego plan, jak zniszczyć go. I tak sobie Tusk go niszczył, wystawiając go jako kozła ofiarnego swojego rządu. A PIS również walił w niego równo.
Najbardziej mnie zirytował - bo na niego głosowałem - że tuż po wynikach, od razu oddał swój elektorat Trzaskowskiemu.
Głosy to jego kapitał polityczny, który się negocjuje, a nie oddaje za darmo. To było skrajnie głupie.
Ale z tych wszystkich puntów to jest jeden plus - przynajmniej ciocie Kasię wprowadził do sejmu.
Ale jako polityk jest skończony.
#nieruchomosci #polityka #trzeciadroga #3droga
źródło: image
Pobierz@new-object: Przecież Tusk mu dał idealną dla niego rolę, gdzie jako Marszałek mógł błyszczeć korzystając z nabytych w telewizji umiejętności prowadzącego / prezentera. No i prestiż drugiej osoby w państwie.
Szczerze mówiąc nie wiem co poszło
@galicjanin: Na studia.
@Glikol_Propylenowy: Co tam kacapku, zabolało? :D
@FoolyKewly: daj mi chociaż 3 materiały o likwidacji gotówki przez niego. No dawaj :)
@donatien-de-sade czyli TV republika jest niezależna, bo Kaczyński nie jest właścicielem tego kanału, tak? Naiwny jesteś bardziej niż Hołownia :)
@znikam5: nikt się tym nie naje i było oczywiste, że ten początkowy hype na sejm wśród młodych się
ale kto i kiedy i jak?
@donatien-de-sade: tak samo jak kaczyński z TV Republika xD
@new-object a gdzieś tak napisałem? Masz autyzm?