Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Faraluch +39
Nie wiem skąd znowu ten najazd na #linux
Pogódźcie się z tym, że ludzie są szczęśliwi z linuxem i jak windows jest wystarczający lub jest maksem waszych możliwości to po prostu to powiedzcie, a nie twórzcie historie ile to trzeba teraz sterowników nie wiadomo czego i całe życie w konsoli XD
To już też nie jest to co kilka lat temu, to po pierwsze. Po drugie w czasach GPT młoda
Pogódźcie się z tym, że ludzie są szczęśliwi z linuxem i jak windows jest wystarczający lub jest maksem waszych możliwości to po prostu to powiedzcie, a nie twórzcie historie ile to trzeba teraz sterowników nie wiadomo czego i całe życie w konsoli XD
To już też nie jest to co kilka lat temu, to po pierwsze. Po drugie w czasach GPT młoda

Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
źródło: 1000014043
Pobierz@reventon: ty jakiś, że tak powiem, retarded?
piękny kraj
źródło: nakrętkę
PobierzPrzecież częściowo ma rację, mnie akurat nie kłuje przy piciu, ale faktem jest, że trochę trudniej ją zakręcić, bo gwint często krzywo się układa. Jogurt też trudniej wypić, żeby się nie uwalić. Albo trzeba wytrzeć nakrętkę chusteczką, albo wylizać jak świnia, albo liczyć się z tym, że w końcu skapnie na ubranie. Taka prawda.
takze sam pomysl nie jes zly, raczej wykonanie
@reventon: piję prosto z butelek praktycznie codziennie i ani razu nie zdarzyło mi się "ukłuć" żadnym "zadziorem", mam wrażenie że te nowe nakrętki ujawniły w społeczeństwie ten ułamek ludzi z uszkodzonym mózgiem, w innym wypadku niekoniecznie widocznym na co dzień.
@reventon: na jak długo masz wydane orzeczenie o niepełnosprawności?
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tak samo obrońcy tego wymysłu
Nie można po prostu napisać że to idiotyczny syf który absolutnie niczego nie zmienił poza generowaniem kosztów.