Aktywne Wpisy

Graner +23
izimen +1
#programista15k #korposwiat #b2b #programowanie #programista25k #pasjonat15k #pracait
Dostałem ofertę pracy, pierwszy raz mam styczność z B2B. Już na pierwszy rzut oka niektóre punkty z umowy wyglądają bardzo źle. Możecie powiedzieć co jest normalne i akceptowalne, co nieakceptowalne, a co mocno naciągnięte?
Dostałem ofertę pracy, pierwszy raz mam styczność z B2B. Już na pierwszy rzut oka niektóre punkty z umowy wyglądają bardzo źle. Możecie powiedzieć co jest normalne i akceptowalne, co nieakceptowalne, a co mocno naciągnięte?
Darmowy zakaz konkurencji (12 miesięcy po umowie) – Mam zakaz pracy u klienta końcowego przez rok po zakończeniu współpracy,

źródło: temp_file8118652105316144348
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@SoplicaTadeusz: Nie. Lepiej, żeby ktoś zaryzykował własne życie za 50k których nie dostanie, bo partacze sobie pieniądze wezmą i zrobią kółko autem wokół lasu.
Komentarz usunięty przez moderatora
https://tvn24.pl/wroclaw/wroclaw-oblawa-na-maksymiliana-f-ochroniarz-z-wroclawskiego-zoo-zostanie-wyrozniony-st7502955
@skunior: trochę szacunku, to był ochroniarz.
@SoplicaTadeusz: skoro chcą od razu w uja zrobić zgłaszającego, mogą od razu dać taką informację bez podawania nagrody. Każdy będzie wiedział, że robi to w "czynie społecznym", a nie dla zysku, bo nagrodę policja sobie wypłaci.
Policji się po prostu nie ufa i najlepiej