Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: wiesz dlaczego tak jest? Odpowiedź jest prosta.
Zarówno kobiety jak i mężczyźni są wzrokowcami.
Kobiecie nigdy się nie pieszy do związku woli poczekać.
Na 99% pisała w tym czasie z paroma innymi, pojawił się ktoś inny lepszy Ty poszedłeś w odstawkę.
Nie wierzę że nie podałeś w tym czasie z inną na tinderze
Tak działa życie, tak samo w realu gdybyś poznał kobietę to również jest 50% szansy że Cię oleje bo
  • Odpowiedz
A po drugie dziś kobiety to księżniczki.
Co byś nie zrobił to tak źle.
Może za szybko było to całowanie łapanie za rękę? Skoro miałeś 5 takich relacji to jesteś trochę desperat. Musisz wszystko na spokojnie bez pośpiechu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: gdy grzebiesz w śmietniku, to wygrzebujesz śmieci. Zacznij szukać w miejscach gdzie są normalne dziewczyny. A najlepiej rób jak ja. Kilka razy mi się to sprawdziło. Poukładaj sobie życie tak, że nie szukasz nikogo, bo zajebiście Ci samemu. Pasje, grono prawdziwych przyjaciół. W takim momencie w życiu zawsze znajdowała się zajebista dziewczyna. Nie musiałem jej szukać. Sama się pojawiała w życiu znikąd. I to odemnie zależało czy ją chcę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ludzie raczej mają już tym wyprane mózgi, ja też, bo mimo, że spotykam się od dłuższego czasu z jedną panna, która widać, że sie angazuje to ja jestem w sytuacji, że nie wiem i to jest we mnie problem, nie w niej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: twój problem jest taki że startujesz z mentalem boomera do młodych lasek które dalej się kręcą na karuzeli. jak chcesz sie bawić w jakies "chce wiedzieć na czym stoje", co nawiasem mówiąc NIGDY nie powinno padać ze strony faceta, to zmień target na laski 35+
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Za duża atencja na tinderze to powoduje. Spotykacie się, niby jest dobrze, ale dopóki oficjalnie z nią nie będziesz i nie znikniecie z apek, to ona nadal będzie miała furtkę i pokusę, a przecież do niej co chwile pisze pełno typów. Trafił się ktoś lepszy, śmieszniejszy w rozmowie wieczorem na tinderze, trafiło się takich trzech, nagle zdała sobie sprawę, że w sumie to mogłaby mieć kogoś lvl wyżej niż
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Chyba nie zdajesz sobie sprawy jakiej konkurencji doświadczasz na apkach typu tinder xd Tam laska w momencie gdy ci odpisuje dostaje z 5 wiadomości od innych typów. I to wcale się nie zmienia w momencie gdy zaczynacie się spotykać, albo spędzać razem czas. Laski, które skupiają się na jednym facecie podczas randkowania to rzadkosc. Jak nie spodobasz jej się z miejsca, to zostaje ci zabieganie o nią non stop. Jak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Znalazły lepszego bolca, baby są teraz bezwzględne, przebierają w facetach i wybierają najlepszego obecnie. Polecam robić to samo i pukać póki się podoba a jak coś już w łóżku nie jest fajnie to zostawić jak zużyta szmatę I szukać następnej
  • Odpowiedz