Aktywne Wpisy
fanatykwedkarstwa2 +191
4e68a9f9a671 +96
To, że Uznański poleciał w kosmos to spory sukces. Mało kto ma taką możliwość, bo nie każdy ma takie wykształcenie i doświadczenie. Doktorat z wyróżnieniem na francuskiej politechnice, ekspert w CERN, operator LHC, recenzent projektów satelitarnych, wykładowca SERESSA, autor książek i licznych artykułów, badacz. Poleciał na orbitę, żeby wykonać misję polegającą m.in. na wykonaniu szeregu eksperymentów (znalazłem info o 13).
Jest to niewątpliwie człowiek, którym Polska może się chwalić na lewo i
Jest to niewątpliwie człowiek, którym Polska może się chwalić na lewo i
źródło: 517942006_1154620116706440_8404758772666927592_n
Pobierz

Czy wy też z czymś takim się spotykacie?
Poznajecie dziewczynę, zainteresowanie z dwóch stron, kilka spotkań i potem słabnące zainteresowanie i ghosting?
Do tej pory w 2025 roku miałem dosłownie 5 takich relacji i powoli mam już dość, ciągle to samo. Miesiąc-dwa i koniec. Wszystko niby idzie w dobrym kierunku, spotykamy się u siebie, całujemy się, chodzimy za rękę, spędzamy czas ze swoimi znajomymi, często się widujemy, aż nagle ona sama przestaje pisać. Jak nic nie pisze, to jeszcze te 1-3 dni sam ciągnę kontakt, ale jest to samo. Zdawkowe odpisywanie, lub w ogóle i w końcu daje sobie spokój.
Po kolejnej takiej sytuacji zacząłem pytać się kolejnych dziewczyn o co chodzi i czy mają chęć kontynuowania tej relacji, bo chce wiedzieć na czym stoję, to słyszałem od nich- nie wiem xd
Czuję się jakbym był w jakiejś grze, ciągle ten sam skrypt. Mówię o tym rodzicom czy rodzeństwu, to oni mi mówią, że to ciągle moja wina i to ja powinienem się starać o dziewczynę xD Jak im powiedziałem, że jak nie widzę zainteresowania z drugiej strony, to odpuszczam, a jedna sobie przyjeżdżała do mojego miasta i nawet się do mnie nie odzywała tylko wstawiała relacje jak baluje ze znajomymi, to dopiero zrozumieli, że to nie jest moja wina. Ale tak ludzie myślą, którzy nie znają portali randkowych
Czy to jest naprawdę jakaś wspólna cecha dziewczyn z portali randkowych?
#zwiazki #tinder #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@chcialbymbycnormalny: nie, "zabieganie o nią non stop" gwarantuje tylko zostanie orbiterem i chodzącym portfelem. Jeżeli się jej podobasz, to ona sama będzie zabiegać o ciebie. Przejedzie 200km, wyjdzie z rodzinnej Wigilii. Jeżeli tego nie ma, kończysz to i szukasz następnej.
Budować związek można było kiedyś. Antysoszal media zniszczyły to.
@mirko_anonim:
Niezbyt. Ja na ostatniej randce byłem dawno temu. I się chyba to nie zmieni
To podobny mechanizm do tego, gdy musisz kupić samochód i chodzisz po różnych salonach, żeby wiedzieć który zaoferuje jak najwięcej za jak najmniej. Niektórzy ludzie wchodzą do pierwszego salonu i
Po drugie - jesli nie bylo
@gorobei: Niebedac chadem bedzie szukal 10 lat
Inb4: wiem że zdarzają się baby fajne i normalne. Wiem też że ktoś czasem wygrywa w lotto.
@Pawery1: dobry cope. Jeśli moje poukładane życie to praca (męskie grono), sport (samemu), sklep, komputer, książki i tak dalej (czyli znowu aktywności solo), to gdzie niby poznaje się nowe osoby, a tym bardziej kobiety?
@aepor więc masz problem ze sobą, nad którym musisz pracować, a partnerka zdecydowanie nie będzie rozwiązaniem.
@spinel nie wiem co to cope, ale moje życie dużo bardziej nie różniło się od twojego. Ja swoją obecną poznałem na kursie pierwszej pomocy.
Nawet w głupiej Biedronce poznałem kilka dziewczyn z którymi umówiłem się na kawę. Jedna mi odmówiła, ale była ode
Ale jakoś podczas 30 s rozmowy przy kasie na wiosce nie umiem zaprosić na kawę
Ze 2 minut bym potrzebował
@ChadLite_Looksmaxing: tylko ze op nie dochodzi w znajomosci do tego momentu.
@Mateo353: myslałes kiedys o wizycie u psychiatry?
@aepor: no to na pewno laska połasi się na takiego pięknego kawalera jak ty, który nie chce skorzystać z takiej rady. Po prostu tryskasz męskością i atrakcyjnością. xD