Aktywne Wpisy

p3sman +168
źródło: 1000009617
Pobierz
Neocaridina +83
źródło: imgQXuJVt-7fcaa48
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000009617
Pobierz
źródło: imgQXuJVt-7fcaa48
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu zjeść śniadania.
Zanim ktoś się tutaj pojawi i zesra, że “nikt im nie każe” to proponuję sprawdzić gdzie stawiają markety Dino - tam gdzie inni nie mają szans na normalną pracę, nie znaczy to jednak, że można takiego pracownika traktować jak g---o.
#januszebiznesu #dino
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
PobierzW sumie myślałem że afera pampersowa była za Polaka ale to lata 2000 a Biedronkę sprzedali w 97
@Polinik: no i właśnie o tym mówię, już się zbierają debile co czytać nie potrafią.
@jerry-snow: kolejny.
@SpaceMonkey: daleko nie musisz szukać, wyżej panowie już się zesrali ;)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
U mnie ostatnio wykładowca zachwycał się jakim to nowatorskim człowiekiem jest właściciel Dino, a to zwykły Janusz z dobrym pomysłem na biznes który mu wypalił
Konkurencja dla Lidla xDD Chyba dla Społemu.
Ten gównosklep nigdy nie będzie stał w tej samej lidze co Lidl czy Kaufland. Bliżej mu do TopMarketu lub Lewiatana.
@SpaceMonkey: Na bank tak było. Zakładały sobie pampersy i srały i lały w nachy.