Aktywne Wpisy

serio_serio +13
jest jedna rzecz dla której warto żyć
bynajmniej nie hip-hop
bynajmniej nie hip-hop
bogdan-wenta +2
#szukaniepracy
Bezrobotny od 3 lat magister inżynier 29 lat. Skończyłem automatykę i technologie satelitarne, specjalność systemy laserowe, nakierunkowane na procesy litograficzne. Umiem w matlaba, znam c++, pythona, htmla, cssa, javascripta, zemaxa i różne inne programy do ray tracingu. Mam jakieś certyfikaty odnośnie analizy danych i analizy biznesowej, bibliotekę opencv też liznąłem. Rok robiłem jako operator cnc, ale ta praca polegała na tym, że byłem jednocześnie utrzymaniem ruchu, operatorem wózka (bez
Bezrobotny od 3 lat magister inżynier 29 lat. Skończyłem automatykę i technologie satelitarne, specjalność systemy laserowe, nakierunkowane na procesy litograficzne. Umiem w matlaba, znam c++, pythona, htmla, cssa, javascripta, zemaxa i różne inne programy do ray tracingu. Mam jakieś certyfikaty odnośnie analizy danych i analizy biznesowej, bibliotekę opencv też liznąłem. Rok robiłem jako operator cnc, ale ta praca polegała na tym, że byłem jednocześnie utrzymaniem ruchu, operatorem wózka (bez

Cze, bralem escitalopram prawie rok, przestalem miesiac temu (spokojnie zmniejszajac wczesniej dawke) i jakos 10dni temu zaczalem sie mega slabo czuc, ale tak tragicznie, bole miesni, brak energii, co sie poloze na lozko to usypiam, robilem badania, caly profil hormonalny, morfologie, wszystko to co mogloby wplywac na zle samopoczucie - konsultowalem z lekarzem, wyniki bardzo dobre. Czy to moze byc kwestia ssri? Sen 7-8h / jedzenie, bez fast foodow, nieprzetworzone / wypoczynek jest uwazam bardzo dobry, dziennie robie, aktualnie bardzo mocno „na sile” 12k krokow i okolo 3 treningi w tygodniu. Pytanie czy ktos mial podobnie po odstawieniu i czy konsultowac to z lekarzem czy ten stan po prostu musi minac?
#ssri #leki #lekarstwa #psychologia #psycholog #psychiatra #zdrowie #zdrowiepsychiczne #trening #mirkokoksy #depresja #antydepresanty #mikrokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: rozumiem że przez rok ot tak sobie brałeś bez konsultacji?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi