Aktywne Wpisy

saviour +32
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

Swoją drogą chyba nie zaktualizowałeś kwoty poważnego wydatku od 1998 roku.
@PanKapibara: to samo miałem napisać, typ oznajmia "będę miał poważne kłopoty które zdestabilizują moją sytuację finansową, na którą tak ciężko pracowałem.
Otóż będę musiał wysupłać 2000" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@mirko_anonim: no jak wydawałeś 2k na dziwki z którymi je zdradzałeś to nic dziwnego że kończyły znajomość xD
Są osoby które nie mając pracy w powiatowym muszą mieszkać w Warszawie, zapłacić za wynajem (brak zdolności kredytowej) oraz za to przeżyć wydając pieniądze. Ile im zostanie? W Warszawie również można zarabiać powyżej minimalnej patrząc na oferty pracy.
Praca w powiatowym? Również wiąże się z dojazdami ze wsi bądź wynajmem. Ile zostaje gdy sufit zarobków to powyżej minimalnej w otaczających Januszexach?
@mirko_anonim: ( ಠ_ಠ) czlowieku tyle to rata leasingu na najtansze auto kosztuje. Jak to ma komus normalnemu, kto nie jest w zagrozony
@mirko_anonim: w Warszawie Ci nikt z Facebooka czy olx nie przyjedzie mebli skladac 2-3h za mniej niż 200zl. Jeszcze chlop nie posprzątał, bo "sie spieszy, bo ma jeszcze trzy zlecenia, a corka ma wieczorem
Znając siebie to pewnie bym pożyczyła ale ty się prezentujesz jako niezarada z którą w życiu będzie bardzo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero