Aktywne Wpisy

ibleedforyou +298
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +200
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

A także wasza propozycja prędkości, w innych miejscach: Teren niezabudowany, Teren zabudowany, Strefa zamieszkania itd.
Piszcie w komentarzach?
Moje zdanie jest takie że kusi szybko jeździć po 200 a nawet i szybciej, ale patrząc na Polskich kierowców np. Majtczak czy Budda to nie dorośli do braków limitów prędkości na Autostradach i Ekspresówkach. Z drugiej strony wiele dróg ekspresowych wygląda jak Autostrady (są tylko drobne detale techniczne między nimi, szersze pasy awaryjne, więcej węzłów) ale na nich obowiązuje śmiesznie niski limit 120 km/h, to jest wolno jak na bezkolizyjną drogę. Te drogi proszą się o podwyższenie limitu co najmniej do 140 a nawet 150 km/h i o ujednolicenie prędkości z autostradami.
źródło: autostradazdjecie
Pobierztwoja propozycja
@domingez112: widzisz, dlatego samochód samochodowi nie jest równy, mój SUV jest stabilny do 250km/h. Powyżej podobno też ale trzeba zdjąć limiter. No ale taka jazda kiedy na drodze są inne samochody to głupota, niezależnie od samochodu.
Należy zacząć od tego że trzeba by nastawiać odcinkowych pomiarów prędkości gdzie tylko się da, pousuwać połowę niepotrzebnych znaków (90-70-50-90 przy skrzyżowaniach w środku lasu) a następnie można by tak zmodyfikować ograniczania prędkości.
Zabudowany-50km/h (w okolicach szkół i przedszkoli 30km/h)
Poza zabudowanym
@Szoser: Nie wierzę. Kto da kursantowi jechać tak szybko i oceniać warunki, jak on ledwo ogarnia jazdę? ( ಠ_ಠ)
@potworzak21: Ah to tam juz wszystko działa i nie ma problemów? xD licencja mogłaby być weryfikowana zajęciami na torze. Powstało by przy tym dużo więcej torów :)
@lktr1: No patrz, a ja nie mam problemów z jechaniem 160-180 przy obecnej infrastrukturze. Po prostu nie wyjeżdżam w największy ruch :P
@pifqo: Jeszcze mi się nie zdażyło, ale ty w pieszego już wjechałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000007256
Pobierz