Aktywne Wpisy

ibleedforyou +298
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +200
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

A także wasza propozycja prędkości, w innych miejscach: Teren niezabudowany, Teren zabudowany, Strefa zamieszkania itd.
Piszcie w komentarzach?
Moje zdanie jest takie że kusi szybko jeździć po 200 a nawet i szybciej, ale patrząc na Polskich kierowców np. Majtczak czy Budda to nie dorośli do braków limitów prędkości na Autostradach i Ekspresówkach. Z drugiej strony wiele dróg ekspresowych wygląda jak Autostrady (są tylko drobne detale techniczne między nimi, szersze pasy awaryjne, więcej węzłów) ale na nich obowiązuje śmiesznie niski limit 120 km/h, to jest wolno jak na bezkolizyjną drogę. Te drogi proszą się o podwyższenie limitu co najmniej do 140 a nawet 150 km/h i o ujednolicenie prędkości z autostradami.
źródło: autostradazdjecie
Pobierztwoja propozycja
I to cię w jakiś sposób zaskakuje? Pojazdy służb autostradowych czy transporty gabarytów to też dla ciebie zaskoczenie?
Po pierwsze należy podciągnąć dwujezdniowe drogi ekspresowe do statusu autostrad i nie dawać się demagogiom i uproszczeniom, że niby autostrady są płatne, a ekspresówki nie. Są pomiędzy nimi pewne różnice w parametrach technicznych, ale charakter jest ten sam (odsyłam do Konwencji Wiedeńskiej): bezkolizyjne drogi dla
@ErogowyDrogowy: przy mentalności polaków? max 90
@qciek: I tak każdy normalny kierowca tyle jeździ, bo to jest po prostu optymalna prędkość na tego typu nie r--------j drodze. W Austrii czy Niemczech to myślisz, że nie ma dzikiej zwierzyny?
@Brzydka_Prawda: Ale nikt ci nie nakazuje jechać z max dopuszczalną prędkością. Jeżdżąc dieslem, spalanie nie odjeżdża aż tak bardzo jak jakąś z-----ą benzyną typu 1.2, a dodatkowo spalanie, to temat jednostki, odpowiada ci większe za szybsze przemieszczanie