Aktywne Wpisy

Twórca tego mema zapomniał, że w tym kraju psiarzy, Pan Marcin pójdzie siedzieć za zabicie psa mieczem xD (co pokazał przykład tego dziadka, który w obronie własnej zabił pitbulla siekierą i został aresztowany)
#heheszki #psiarze #humorobrazkowy
#heheszki #psiarze #humorobrazkowy
źródło: temp_file7524328165835118537
Pobierz
tcp-protocol +79
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz

A także wasza propozycja prędkości, w innych miejscach: Teren niezabudowany, Teren zabudowany, Strefa zamieszkania itd.
Piszcie w komentarzach?
Moje zdanie jest takie że kusi szybko jeździć po 200 a nawet i szybciej, ale patrząc na Polskich kierowców np. Majtczak czy Budda to nie dorośli do braków limitów prędkości na Autostradach i Ekspresówkach. Z drugiej strony wiele dróg ekspresowych wygląda jak Autostrady (są tylko drobne detale techniczne między nimi, szersze pasy awaryjne, więcej węzłów) ale na nich obowiązuje śmiesznie niski limit 120 km/h, to jest wolno jak na bezkolizyjną drogę. Te drogi proszą się o podwyższenie limitu co najmniej do 140 a nawet 150 km/h i o ujednolicenie prędkości z autostradami.
źródło: autostradazdjecie
Pobierztwoja propozycja
@szuetam: Ja zadałem pytanie policji czy mają dodatkowe dane nt. wypadkowości przy przekraczaniu limitów prędkości. Przy wypadkach (nie kolizjach) oni chyba robią rekonstrukcję i muszą oszacować prędkości.
Dostałem w odpowiedzi typowe p--------o, że nie mają danych ale prędkości na
źródło: image
Pobierz@cwlmod: a niech mi, zejde do Twojego poziomu :)
posiadania 4 cylindrowego diesla nie robi z ciebie ani fachowca ani mistrza kierownicy
o ile wogole nie dodajesz sobie cylindrow jako "przedluzacza ego i nie tylko ego"
Dalej kwiczysz, bo zostałeś zaorany? Mądra osoba przyjęła by krytykę i poprawiła swój stan wiedzy, a ty dalej jesteś takim samym głąbem jak wcześniej. Nie wstyd ci?
Właśnie przez takie miernoty drogowe jak ty mamy jeszcze tylko wypadków. Wyjedzie taki przegryw Mateos2 na drogę przekonany o swojej
@cwlmod: masz ego wywalone w kosmos, obrazasz innych , ignoruejsz fizyke
a ilosc żaru ktorym rzucasz pokazuje ze trafilem celnie i masz kompleks malego (silnika) :D
To jest ta różnica w intelekcie między nami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie twoje bezpodstawne obrażanie mnie zdecydowanie udowadniaj twój kompleks małego fiutka ;)
@cwlmod: troche mam intuicji z kamerkami i fotografia i to nie kwestia perspektywy tylko drogi hamowania. Krzyk jest o przekraczanie predkosci ale nie o droge hamowania gdzie niektorzy maja ponad 100m z 100km/h. Nie znam sie na tym bardzo ale wydaje mi sie ze przyzwoitym autem mozna z 100 spokojnie w 50m wyhamowac jak nie znaczaco mniej.
Ale bedac tez adwokatem diabla to co pokazuje to sama droga hamowania.
https://streamable.com/2rjiw3