Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 2
energiczny-mędrzec-16: 15 lat po ślubie, 6 lat temu pierwsza "niewinna" zdrada. z mojej winy. dla dziecka bylem z nią do trzeciej złapanej przezemnie zdrady. kobieta jak raz zdradzi, to już Cię nie szanuje. im szybciej sobie to uświadomisz, tym łatwiej. masz mnóstwo życia przed Tobą.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przykro mi, ale raczej pora się pożegnać. Oczywiście zrobisz jak chcesz, lepiej znasz Waszą sytuację, ale takie rzeczy ciężko się wybacza i bardzo trudno będzie odbudować to zaufanie. Poza tym wszystko wskazuje, że ona może nie chcieć niczego odbudowywać, a raczej znaleźć odpowiedni i wygodny dla niej moment do odejścia. Musicie to omówić szczerze i być może rozstać się, najlepiej na poziomie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
wzorowy-filantrop-41: Jeśli to nie bait: zasada otwartego telefonu. Skoro jej ufasz, dlaczego ona nie ma dostępu do Twojego telefonu? Skoro ona Ci ufa, dlaczego nie masz dostępu do jej telefonu? To świetnie otrzeźwia wszelkie kontakty, także z płcią przeciwną i po prostu pomaga w codziennym życiu. To samo się tyczy komputera czy innych sprzętów.
Wtedy nawet jak pojawia się ktoś w tle to wiadomo co jak gdzie i co dalej...

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
troskliwy-kronikarz-67: Miałem podobno sytuację co do działania dziewczyny. Z tym, że ona się przyznała. Zerwałem z nią po tej sytuacji, ale po czasie wybaczyłem jej. Byliśmy jeszcze ze sobą przez 1,5 roku i miesiąc temu zerwaliśmy. Zerwanie nie było z tego powodu, ale przy każdej większej kłótni temat samoczynnie wracał mi do głowy co odwaliła, mimo że dziewczyna bardzo się zmieniła i już nigdy nie stworzyła choćby cienia wątpliwości o jej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Przykra sprawa mireczku. Ten statek już odpłynął. Problemem nie jest to że pojawił się inny typ, a to że baba się Tobą znudziła. Nie wiń od razu siebie, baby tak już mają że szukają coraz to nowych wrażeń. Nawet jeżeli z tym konkretnym typem zerwie kontakt, to już ma zakodowaną potrzebę romansowania i przerzuci swoją uwagę na inną jednostkę. Lepiej zakończyć to szybko, niż męczyć się i łudzić że
  • Odpowiedz