Aktywne Wpisy

uncle_freddie +1279

Czy warto wydac ok. 2000zl na klucze dynamometryczne do uzytku domowego (motocykl i czasami auto)?
#motocykle #motoryzacja #mechanikasamochodowa
#motocykle #motoryzacja #mechanikasamochodowa
źródło: temp_file4046116407509945228
Pobierz

@mirko_anonim: nie
Ona już się wypisała, szuka tylko następnej gałęzi zanim ciebie oleje na dobre. Zdajcie sobie wreszcie sprawę że szkoda czasu na ludzi którzy nie są 100% lojalni
Ale niech będzie, odpowiem.
Tajemnice? Łamanie własnych zasad? Zero skruchy, zero przyznania się do winy. Ma Cie w dupie ale już tylko w przenośni.
To nie ma sensu
@mirko_anonim: Nie.
A jeśli dodatkowo nie widzi w tym problemu, to lipa mocno.
Osobiście miałem podobną sytuację i zerwałem. Niestety, zmiana nic nie zmiena ¯\(ツ)/¯
Ludzie w związkach tak już robią. Takie czasy.
kiedyś w Tibii wziąłem ślub z facetem, żeby dostać outfit
@mirko_anonim: błąd. Powinieneś po prostu zerwać, a awantura w niczym ci nie pomoże a może zaszkodzić.
Jeśli tak jest to op powinien po prostu wbić do nich na spota, napisać „won zajęte/-a”, zagrozić przyjściem wojem/wujkiem GMem i byłoby po
Różne rzeczy potrafią przejąć nad Nami kontrolę. Jeśli Ci na niej zależy to musisz
To co robi Twoja różowa to jest nic innego jak zdrada psychiczna a prędzej czy później da Tobie kosza albo po kryjomu będzie przyprawiać Rogi.
Także powinna dostać soczystego kopa zza drzwi i nawet się nie zastanawiaj.
@valhander: Baba go zdradziła a on ma z nią pogadać? Może jeszcze przeprosić? xD Powinien bez chwili zastanowienia zakończyć ten związek, zresztą ona już