Aktywne Wpisy

WielkiNos +270
Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
źródło: temp_file7800043670380178685
Pobierz
dowujawafla +330

@valhander: 24 letnia kobieta ma problem z uswiadomieniem sobie ze flirtowanie i pisanie o cyberku za plecami partnera i ukrywanie tego to zdrada, mimo ze zgodnie z tym co napisal sama okreslila takie zachowania jako zdrade na poczatku zwiazku? XDDDD
Ale co tu wybaczać, jak ona nawet nie szuka wybaczenia i przerzuca winę na faceta, który to odkrył. Jak można w ogóle myśleć o wybaczaniu komuś, kto nawet nie przeprasza tylko przerzuca winę na kogoś innego xD forma baito anonim utrzymywana
Niczego bym nie odbudowywał i o nic nie walczył. Nie warto. Przekreślił bym grubą kreską. ona cię nie kocha i nie szanuje. jest z przyzwyczajenia z tobą
źródło: 1000007051
Pobierzźródło: mirki-przeciez-to-jasne-ze-to-bait-ciagle-ten-sam-motyw-ale-kurwa-trzymaj-sie-miras-olej-te-karyne-ptak-ptaki
PobierzCzyli - de facto - dana potrzeba okazała się na tyle silna, że zdominowała ego. Jak trafnie zauważyłaś - wszystkie jej działania dązyły właśnie do tego by ta potrzeba zamanifestowała się
juz jest game over. skumajcie w koncu ze ludzie nie sa monogamiczni i jak w swiecie zwierzat spotykaja sie w celach reprodukcyjnych. skad wy sobie te zwiazki wymyslilisicei na cale zycie to ja nie wime XD
wasze zwiazki to jest albo poczatkowe motylki w brzuchu i rownia pochyla w dol z czasem i meczenie sie ze soba, rutyna, wspollokatorstwo albo zerwanie predzej czy pozniej
@mirko_anonim: chłopie nie ma bata żebyś ty miał 28 lat, ona 24 i żebyście mieli swój dom xD już pomijam to że ona nie pracuje tylko siedzi i cały dzień gra. niezłe fantazje
Xddd
Won mi z tym victim blamingiem