Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mickpl: Akurat nie jestem zaskoczona. Nie wiem czy oglądałeś debaty ale to był najbardziej atakowany kandydat.
Dodatkowo walka pomiędzy koalicjantami też nie pomogła.
Nie chce Ci nic pisać ale tag #nieruchomosci będzie można zamknąć po wygraniu Nawrockiego.
I dobrze wiesz, że tak będzie bo Twój kataster nie będzie miał żadnej szansy.
  • Odpowiedz
Coś się popsuło i nie było mnie słychać, więc powtórzę jeszcze raz. Wynik wyborczy KW Hołownia to jest jakieś nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy, ludzie

@mickpl: Holowania dał nam ankiety - nikogo. A projekt ustawy na pato deweloperkę wisi. Tag #nieruchomosci zawiódł
  • Odpowiedz
Właściwie nie do końca wiadomo do czego służą

@Fin_de_partie: jak to, dzięki niemu jakieś ustawy są tworzone i deweloperzy płaczą, po za tym nic się nie buduje i Hołownia na prezydenta ;)

• Odpowiedz
  • 1
@mickpl hehehe, Hołownia taki anty za dopłatą i duapolu że 10 minut po wynikach oddał głos na Trzaskowskiego który to przepchnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@Bushi13 ale to Hołownia chciał rozwalić duapol. Udawał antysystemowca a później bez niczego poparł Trzaskowskiego. Zobacz jak zrobił to Mentzen.
Hołownia był tylko po to żeby przeciągnąć głosy niezdecydowanych na siebie nie na konfe. Ostatnie wybory parlamentarne mu się udało, teraz ludzie się nie nabrali.
Przecież on by podpisał ustawę do mieszkań.
  • Odpowiedz
@dan777: Wiedział, że bez niego nie będzie rządu. Wybrał pragmatyczne robienie rzeczy niż krytykanctwo jak Zandberg. I skąd ta pewność, że nic nie ugrał? Politycy wszystkiego przed kamerami nie robią.
Ta ustawa o o dopłatach do mieszkań nie wyszła i to dzięki Polsce 2050.
  • Odpowiedz