Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 5
tak tak moje poglądy są najmojsze i każdy kto głosuje inaczej niż ja ma nierówno pod kopułą xDD

@dominges08: no to trudno, niech będzie że jestem przemądrzały narcyz czy coś, ale ja się z tego zdania nie wycofam.
  • Odpowiedz
Maciak zdobył 0,4%. To jest ok. 100 tys. głosów. To jest wciąż zaskakująca

@waro: żeby móc w ogóle startować na prezydenta trzeba zdobyć 100 tysięcy podpisów, co jest więc zaskakującego w takim wyniku?
  • Odpowiedz
@waro ja tam nie głosowałem na nich akurat ale kim Ty jesteś żeby mówić że milion ludzi ma nierówno pod sufitem? XD myślisz że pośród tych wszystkich których głosowali na na takiego Brauna nie ma nikogo mądrzejszego niż Ty?
  • Odpowiedz
@waro: Spakowałem do samochodu synka ( żona przy nadziei i średnio się czuje) i pojechaliśmy do drugiego miasta w którym jestem zameldowany, żeby wspomóc Grzesia w tych wyborach.
Szczęść Boże i ratuj się kto może
  • Odpowiedz
@dominges08: Można miec różne poglądy - lewicowe, prawicowe, konserwatywne i liberalne, pełen wachlarz. Ale Braun jawnie chce się układać ze zbrodniarzem Putinem - sorry ale żeby tak głosować to trzeba być albo naiwnym albo zdrajcą.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 24
ja tam nie głosowałem na nich akurat ale kim Ty jesteś żeby mówić że milion ludzi ma nierówno pod sufitem? XD

@Kondtrad: są kraje na świecie, w których Al-kaida jest popierana przez miliony ludzi. Można o nich powiedzieć, że mają nierówno pod kopułą czy "kim ja jestem, żeby ich oceniać"?
  • Odpowiedz
@dominges08: Nie no 6 % poparcia dla gościa mającego do zaoferowania czystą nienawiść wobec wszystkiego co nie zgadza się z jego wizją świata, jest czymś absolutnie normalnym. Zwłaszcza, że w tej jego wizji nawet Mentzen jest lewakiem i mięczakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Taką demokrację, to już sobie Niemcy zafundowali w 1933 roku. Wszyscy wiemy jak to się
  • Odpowiedz