Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FoolyKewly: Nie, serio. Potrafię wszystko zrozumieć - prolife, prochoice, komunizm, socjalizm, kapitalizm, anarchizm, wszystko co ma sens. Ale pochwałę dla układania się ze zbrodniarzem który grozi naszemu państwu to trzeba albo nie mieć świadomości albo po prostu być ruskim agentem. Jeśli się mylę to powiedz mi jak można być w pełni świadomym jego poglądów na Putina i trzeźwo myśląc na niego zagłosować?
  • Odpowiedz
Ale Braun jawnie chce się układać ze zbrodniarzem Putinem

@BardzoSmutny: Cała Europa się z nim układała przez ponad 20 lat mimo, że niemal od początku wiadomo było z kim mają do czynienia. Jeśli komuś oczy się otworzyły dopiero w 2022 to jest zwyczajnym debilem.
  • Odpowiedz
@BardzoSmutny: "chcemy współpracy z Rosją taką jaka ona jest" , "razem z panem Putinem dopilnujemy by nikt piachu w tryby nie sypał". I zanim mi napiszesz "bo czasy się zmieniły" to powiedz kiedy Putin na konferencji w Monachium przedstawił wprost swoją wizję świata.
  • Odpowiedz
@EditorTM: O czym Ty piszesz? Nie jestem wyborcą ani PiS ani Platformy którzy mogli mieć takie podejście przed 2022, więc adres kompletnie nietrafiony. Nie mam zamiaru bronić takich stwierdzeń bo i wtedy były Nie do zaakceptowania. Powtarzam - Braun nadal uważa że trzeba robić interesy z Ruskami a według Ciebie trzeba być debilem żeby przed 2022 w to iść. Logicznie więc uważasz że Braun jest jeszcze większym debilem skoro po
  • Odpowiedz
Braunowi się nie otworzyły nawet po 2022 więc pomyśl jakim dopiero on jest idiotą.

@BardzoSmutny: Jemu po prostu zbrodnie Putina nie przeszkadzają tak jak np. Trzaskowskiemu nie przeszkadzają zbrodnie Netanjahu.
  • Odpowiedz
Jemu po prostu zbrodnie Putina nie przeszkadzają tak jak np. Trzaskowskiemu nie przeszkadzają zbrodnie Netanjahu.

@stdmat: a zapowiedzi przez ruskich zbrojnej inwazji na Polskę też mu nie przeszkadzają?
  • Odpowiedz
a zapowiedzi przez ruskich zbrojnej inwazji na Polskę też mu nie przeszkadzają?

@bylem_zielonko: Zapowiedzi te wynikają z polskiego wsparcia Ukrainy. Rosjanie chcą finlandyzacji Polski, a nie jej podboju.
  • Odpowiedz
@stdmat: Ale Netanjahu nas nie obchodzi bo jest daleko i nam nie zagraża. A z Putinem mamy granice u 6% dla Gregorija niestety może ośmielić Putina żeby robić u nas więcej dywersji.
  • Odpowiedz
Braun - 6,2%

@waro: myślę, że on to zdobył na anty izraelskiej narracji i nie ma co się dziwić, państwo leżące w palestynie sobie przez lata nagrabilo. Ale maciak to faktycznie fenomen...
  • Odpowiedz
tak tak moje poglądy są najmojsze i każdy kto głosuje inaczej niż ja ma nierówno pod kopułą xDD

@dominges08: no ty na pewno, bo nawer nie odróżniasz skrajnych wariatów lub zdrajców od "każdego"
  • Odpowiedz
@BardzoSmutny:

Ale Netanjahu nas nie obchodzi bo jest daleko i nam nie zagraża.

Świetnie, ustaliliśmy że kwestie moralne w polityce są na drugim planie, więc gadka o zbrodniarzach jest co najmniej naiwna. Co innego kwestia bezpieczeństwa. Braun wychodzi z założenia, że najlepszą metodą na zminimalizowanie zagrożenia ze wschodu są dobre stosunki z Rosją, a nie zaostrzanie ich w oparciu o wiarę w lojalność sojuszników z zachodu, bo tej wiary Braun
  • Odpowiedz