Aktywne Wpisy

Polasz +68
Dzień dobry :)
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
KarnetNaGlony +86
źródło: temp_file4304401283938043246
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
źródło: temp_file4304401283938043246
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: a możesz mi wytłumaczyć racjonalnie co ma z nimi zrobić? Sprzedać i mieć jeszcze więcej kasy której nie ma na co wydawać?
Bo mu nie potrzeba dodatkowej kasy i nie chce się z tym wszystkim bawić?
Piszesz o jakiś zyskach. A jak ktoś nie chce tych zysków? Jak ktoś traktuje mieszkania jako lokatę kapitału, a nie sposób ma zarabianie?
A mnie w-------a ludzie którzy mają kilka
@arturek98c: Ta przez was
źródło: Zrzut ekranu z 2025-05-13 15-42-46
PobierzSenyszyn pewnie chce oddać jak najwięcej swojej rodzinie, więc pieniądze inwestowała tam, gdzie jest najlepszy zwrot przy najmniejszym ryzyku.
Zaniedbanie kwestii mieszkalnictwa przez państwo, dodruk pieniądza i dopłaty do kredytów sprawiły, że wartość kawalerki w dużym mieście rosła szybciej, niż najwyżej oprocentowana lokata. Nawet jeśli lokal stał pusty i trzeba było opłacać czynsz.
@aircod: Czas najwyższy wykupić tobie najbliższe wodociągi oraz ciepłownie. Potem podwyższyć ceny x3 i niech się dzieje.
Przeciez to moja sprawa jako właściciela wodociągów I ciepłowni.
A jak coś Ci nie pasuje to przecież pewnie zaraz w ramach wolnego rynku powstaną nowe rury z wodą i jakiś prywaciarz elektrownie postawi I Będzie taniej nie?
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: bo może, dorobiła się ich pracując ciężko przez całe życie i jest to jej inwestycja
to że ty nie miałeś z takimi ludźmi styczności, nie oznacza, że nie istnieją
sam teraz bede trzymal puste mieszkanie, bo wczesniejsi lokatorzy albo nie placili, albo robili szkody, ze sie bardziej puste oplaca trzymac (a w sady mi sie nie chce bawic).
Nigdzie tego nie napisalem, w ogole nic nie pisalem o SLD, wiec nieładnie tak
to, że w tym kraju ludzie nie potrafią inaczej alokować kapitału to wina głupich ludzi bez edukacji ekonomicznej i doświadczenia na rynku, ale każdy ma prawo dysponować własnymi środkami jak chce