@Dobry_Gospodarz trafiłeś na jedną z grup sponsoringu. Oficjalnie mają inną nazwę ale obie strony wiedzą o co chodzi. Jest to znane i praktykowane od dawna.
@Dobry_Gospodarz: Mylisz się, że są za darmo. Może nie płacą pieniędzmi, ale zapłacone jest. Pytanie tylko czy chciałbyś być na miejscu tych kobiet, które z takich "darmowych" wakacji korzystają.
@dzieju41 dokładnie, gdyby nie było popytu. Gdyby faceci mieli swoją godność i lali ciepłym moczem na takie ogłoszenia, to by szybko #rozowepaski były wyjaśnione. Jednak niektórzy nie mają co z pieniędzmi robić, i szukają sobie bab-breloków do kluczy (element ozdobny) za pieniądze
@T3sla: Przecież popyt można rozumieć też jako kobiety, które z tego korzystają: jest popyt, żeby się za frajer poopalać, pokąpać i pożreć na all inclusive. A jak się trafi ładniejszy Mirek to można popuścić szpary. Nie wiem dlaczego na siłę widzisz tutaj tylko winę mężczyzn. Gdyby jakieś baby z tego nie korzystały to by tego zjawiska nie było.
@MiedzygalaktycznyMors: nawet jeśli tak, to i tak to jest tylko zaniechanie. Nieporównywalnie mniej szkodliwe od faktycznego sprawstwa. To jest takie obwinianie okradzionego, że rower przypiął zbyt tanim zapięciem.
@Dobry_Gospodarz: Kiedyś korzystałem z różnych grup dla podróżujących singli. Sporo fajnych ofert podróży jest dostosowanych dla 2 osób i dzieląc koszty można bardzo dobrze na tym wyjść. Niekoniecznie chodzi nawet o kobiety, a po prostu rozbicie kosztów. Jednak jak wszystko i te grupy szybko zmieniły się w miejsce, gdzie armia spermiarzy jest gotowa zrobić wszystko dla trzipy, a kobiety wystawiają swoje ciało niemal na licytację.
@Dobry_Gospodarz: też jestem na takich grupach, różne te wyjazdy są, często integracyjne że płacą wszyscy. Często też panny szukają towarzyszek do Hiszpanii ale tylko kobiet "cel: wspólne miłe spędzanie czasu, plaża, zwiedzanie" xDD ale takich typowo spermiarsko-sponsorowanych nie widziałem. A jak chcesz pogadać o fajnych miejscach na zagraniczne spierdotripy to służę pomocą ( ͡°͜ʖ͡°)
@T3sla: Ja tam po prostu widzę winę obydwu stron. Tych zdesperowanych chłopów kanalii też. Jakby im jakiś Mirek przy piwie nie powiedział, że taka forma prostytucji istnieje i można sobie za kilka tysięcy popić, pojeść i zamoczyć bo są chętne, to by nie szukali.
@Dobry_Gospodarz mało w życiu widziałeś. To jest zwykły sponsoring w zamian za „gorące chwile”. Szanujące się kobiety tam nie jeżdżą… wolą już zapłacić pełną kwotę niż dawać d… za wakacje.
Dołączyłem sobie do grupy "Podróże dla singli". Myślę sobie może znajdę polecajki jakichś miejsc gdzie można pobyć samemu ze sobą
Co znalazłem? Dziesiątki, tak dziesiątki ofert wakacji dla kobiet za darmo
Wyobraźcie sobie jesteście #rozowypasek wchodzicie na grupę gdzie jest kilkadziesiąt tysięcy osób i możecie wybierać sobie gdzie spędzicie wakacje.
Bieszczady w kamperze? Ależ proszę bardzo
Właściciel pensjonatu w #krakow ma wolny pokój na majówkę i nie chce być sam, więc zaprasza. Nawet odbierze Cię z PKP i pokaże okolice
Kreta? Tu trzeba zapłacić 500 za zmianę nazwiska na rezerwacji, ale to chyba dobra cena za tygodniowy pobyt?
Pekin? Tajlandia? Włochy? Wszystko się znajdzie
#pieklomezczyzn #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: temp_file1070530617485163609
PobierzKobiety nie są tak głupie. Co prawda też jestem na podobnych grupkach i wyglądają tak, że kobiety szukają innych kobiet do wycieczek ¯\(ツ)/¯
Jak jakiś chłop szuka baby, to przeważnie zostaję wyśmiany ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@T3sla: ale to matki ich tak wychowały
@T3sla: Przecież popyt można rozumieć też jako kobiety, które z tego korzystają: jest popyt, żeby się za frajer poopalać, pokąpać i pożreć na all inclusive. A jak się trafi ładniejszy Mirek to można popuścić szpary. Nie wiem dlaczego na siłę widzisz tutaj tylko winę mężczyzn. Gdyby jakieś baby z tego nie korzystały to by tego zjawiska nie było.
@siepan: ale to ich ojcowie nie mieli dla nich czasu
Jednak jak wszystko i te grupy szybko zmieniły się w miejsce, gdzie armia spermiarzy jest gotowa zrobić wszystko dla trzipy, a kobiety wystawiają swoje ciało niemal na licytację.
Najgorsze są takie o zasięgu
błaaagam tam jakieś mietki co mają namiot szukają typiarki na cimci rimci a ty sobie dopowiedziałeś już całą historię męczeństwa chłopskiego
@Dobry_Gospodarz mało w życiu widziałeś. To jest zwykły sponsoring w zamian za „gorące chwile”. Szanujące się kobiety tam nie jeżdżą… wolą już zapłacić pełną kwotę niż dawać d… za wakacje.