Wpis z mikrobloga

#facebook #zwiazki #podroze

Dołączyłem sobie do grupy "Podróże dla singli". Myślę sobie może znajdę polecajki jakichś miejsc gdzie można pobyć samemu ze sobą

Co znalazłem? Dziesiątki, tak dziesiątki ofert wakacji dla kobiet za darmo

Wyobraźcie sobie jesteście #rozowypasek wchodzicie na grupę gdzie jest kilkadziesiąt tysięcy osób i możecie wybierać sobie gdzie spędzicie wakacje.

Bieszczady w kamperze? Ależ proszę bardzo

Właściciel pensjonatu w #krakow ma wolny pokój na majówkę i nie chce być sam, więc zaprasza. Nawet odbierze Cię z PKP i pokaże okolice

Kreta? Tu trzeba zapłacić 500 za zmianę nazwiska na rezerwacji, ale to chyba dobra cena za tygodniowy pobyt?

Pekin? Tajlandia? Włochy? Wszystko się znajdzie

#pieklomezczyzn #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Dobry_Gospodarz - #facebook #zwiazki #podroze 

Dołączyłem sobie do grupy "Podróże dl...

źródło: temp_file1070530617485163609

Pobierz
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

I niby matki do pracy nie chodzą? xD

@walciak: teraz chodzą ale my mówimy o ludziach mających 30-50 lat, czyli wychowywanych w trochę innych czasach.
  • Odpowiedz
@siepan czyli w moich czasach, kiedy matki już normalnie pracowały. To nie Ameryka, tutaj system stay at home mums nie funkcjonował bo PRL zachęcał kobiety do pracy
  • Odpowiedz
@Dobry_Gospodarz: temat wałkowany milion razy
Tak samo jak z klubami, kobiety nie uprawiają sportu, więc zasponsorowanie takiego wyjazdu jest zachętą bez której na takiej wycieczce byłyby same chłopy.
  • Odpowiedz
To nie Ameryka, tutaj system stay at home mums nie funkcjonował bo PRL zachęcał kobiety do pracy

@walciak: czyli dzieci wychowywały przedszkolanki i nauczycielki xD
A facet był tylko jeden - ojciec. Jak miał wygrać przy takiej przewadze kobiet?
  • Odpowiedz