Wpis z mikrobloga

#facebook #zwiazki #podroze

Dołączyłem sobie do grupy "Podróże dla singli". Myślę sobie może znajdę polecajki jakichś miejsc gdzie można pobyć samemu ze sobą

Co znalazłem? Dziesiątki, tak dziesiątki ofert wakacji dla kobiet za darmo

Wyobraźcie sobie jesteście #rozowypasek wchodzicie na grupę gdzie jest kilkadziesiąt tysięcy osób i możecie wybierać sobie gdzie spędzicie wakacje.

Bieszczady w kamperze? Ależ proszę bardzo

Właściciel pensjonatu w #krakow ma wolny pokój na majówkę i nie chce być sam, więc zaprasza. Nawet odbierze Cię z PKP i pokaże okolice

Kreta? Tu trzeba zapłacić 500 za zmianę nazwiska na rezerwacji, ale to chyba dobra cena za tygodniowy pobyt?

Pekin? Tajlandia? Włochy? Wszystko się znajdzie

#pieklomezczyzn #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Dobry_Gospodarz - #facebook #zwiazki #podroze 

Dołączyłem sobie do grupy "Podróże dl...

źródło: temp_file1070530617485163609

Pobierz
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dobry_Gospodarz: ciekawostka, kiedyś zamieściłem tam posta, ze szukam kompana na Tajlandię, poznałem gościa który się zdecydował na wspolny wyjazd, ale po 4 dniach miałem już go dość ;) a wyjazd miał być na miesiąc. Pozostała cześć podróży spędziłem sam :)
  • Odpowiedz
@siepan Nie rozumiem twojej odpowiedzi. Owszem, ciężko wychować dziecko bez pieniędzy, ale nadal samo przynoszenie ich do domu nie jest wychowywaniem dziecka. Wychowywanie dziecka to spędzanie z nim czasu, bawienie się z nim, edukowanie go, prowadzenie przez życie tak, by było w przyszłości dobrym człowiekiem, a nie przyniesienie z pracy pieniędzy, rzucenie ich kobiecie i zrzucenie na nią całego trudu wychowania. A potem wielki płacz na wykopie, że olaboga dzieci nie
  • Odpowiedz
Sporo fajnych ofert podróży jest dostosowanych dla 2 osób i dzieląc koszty można bardzo dobrze na tym wyjść.

@lojawyk: hmm no ale przy takim czymś, przecież dzielenie kosztów polega głównie na spaniu w jednym łóżku. Ewent. jedziesz z kimś obcym gdzieś spiąć na dwóch łóżkach i korzystając z tej samej toalety. Niby spoko ale to nie czasu studenckie
  • Odpowiedz