Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Jak zrozumieć plany kobiety na przyszłość? Ⓘ
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
p0melo +15
Dlaczego ceny klitek w miastach kosztują 1 milion zł? Bo młode pokolnie mężczyzn to pisdy w rurkach. Pracują przed komputerkiem, w klimatyzowanych biurowcach, w swoich łbach wydumali sobie że są przedsiębiorcami na B2B, szanowanymi programistami, biznesmenami itd.
Co z tego że taki przysłowiowy Matuszek pracuje za 20k jako programista kiedy przyzwoita klitka to koszt 1,5 milona złotych? Mimo dużych zarobków nie stać ich na mieszkanie.
Ceny mieszkań są wysokie bo mamy pisdowate
Co z tego że taki przysłowiowy Matuszek pracuje za 20k jako programista kiedy przyzwoita klitka to koszt 1,5 milona złotych? Mimo dużych zarobków nie stać ich na mieszkanie.
Ceny mieszkań są wysokie bo mamy pisdowate
źródło: 20251014
Pobierz

Dołączyłem sobie do grupy "Podróże dla singli". Myślę sobie może znajdę polecajki jakichś miejsc gdzie można pobyć samemu ze sobą
Co znalazłem? Dziesiątki, tak dziesiątki ofert wakacji dla kobiet za darmo
Wyobraźcie sobie jesteście #rozowypasek wchodzicie na grupę gdzie jest kilkadziesiąt tysięcy osób i możecie wybierać sobie gdzie spędzicie wakacje.
Bieszczady w kamperze? Ależ proszę bardzo
Właściciel pensjonatu w #krakow ma wolny pokój na majówkę i nie chce być sam, więc zaprasza. Nawet odbierze Cię z PKP i pokaże okolice
Kreta? Tu trzeba zapłacić 500 za zmianę nazwiska na rezerwacji, ale to chyba dobra cena za tygodniowy pobyt?
Pekin? Tajlandia? Włochy? Wszystko się znajdzie
#pieklomezczyzn #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: temp_file1070530617485163609
Pobierz@Biebrzanski_Ghul: xd
Ja się spodziewałem, że znajdzie kompana do podróży.
@lojawyk: hmm no ale przy takim czymś, przecież dzielenie kosztów polega głównie na spaniu w jednym łóżku. Ewent. jedziesz z kimś obcym gdzieś spiąć na dwóch łóżkach i korzystając z tej samej toalety. Niby spoko ale to nie czasu studenckie