Aktywne Wpisy

annlupin +27
śpicie jusz
źródło: annlupin45678
Pobierz
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Dołączyłem sobie do grupy "Podróże dla singli". Myślę sobie może znajdę polecajki jakichś miejsc gdzie można pobyć samemu ze sobą
Co znalazłem? Dziesiątki, tak dziesiątki ofert wakacji dla kobiet za darmo
Wyobraźcie sobie jesteście #rozowypasek wchodzicie na grupę gdzie jest kilkadziesiąt tysięcy osób i możecie wybierać sobie gdzie spędzicie wakacje.
Bieszczady w kamperze? Ależ proszę bardzo
Właściciel pensjonatu w #krakow ma wolny pokój na majówkę i nie chce być sam, więc zaprasza. Nawet odbierze Cię z PKP i pokaże okolice
Kreta? Tu trzeba zapłacić 500 za zmianę nazwiska na rezerwacji, ale to chyba dobra cena za tygodniowy pobyt?
Pekin? Tajlandia? Włochy? Wszystko się znajdzie
#pieklomezczyzn #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: temp_file1070530617485163609
PobierzI co jakbys byl kobieta to bys skorzystał z oferry na allinklusiw z Januszem w jego apartamencie? I co bys konkretnie zrobił jak zamknie za toba drzwi i bedzie chcial rekompensaty?
Jestescie az tak ograniczeni, ze nie widzicie, ze w tych aspektach gdzie facet ma lepiej kobieta musi uwazac na własne niebezpieczeństwo?
Najpierw narzekacie, ze kobiety was nie rozumieja a wy ich wcale nie rozumiecie. Natomiast to co opisales
@Dobry_Gospodarz: tutaj akurat cena jest ukryta. Nie wiem czy chciałbyś ją zapłacić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@peszek_leszek: mężczyźni się bardzo mocno przykładają do wychowywania dzieci. Myślę, że pokrywają tak z 80% kosztów tego wychowywania.
@Dobry_Gospodarz: A nie zainteresował Cię dopisek 'szukam kompana/grupy do podróży'? ;]
@bartek-kowalski-12: No ale większość treścin a tej grupie taka wlasnie jest. Aczkolwiek jakbym szukał kogoś do wyjazdu to bym korzystał z grupek, które nie zaznaczają, że to
Niemniej jednak nie dołączyłem. Bałbym się podróżowania z całkowicie obcymi ludźmi niezależnie od płci.
@T3sla: W tym rzecz, ze wlasnie baby dzieki swoim manipulacjom. To one tak ustawily facetow
@ka-lol: Ja nie jestem, ale mój kumpel z pracy jest. Jak wrzucasz takie ogłoszenie to laski w większości najpierw chcą się spotkać na kawę, zanim wybiorą się z Tobą w podróż. Ostatnio poleciał tak z dwoma na Maderę, tam jeszcze jedną ekipę poznali i już całe wakacje
Komentarz usunięty przez moderatora
Natomiast takiej kultury podróżowania solo w Polsce to zbytnio nie ma, jak komuś mówisz, że podróżujesz sam to zazwyczaj zdziwienie, a spotkać Polaka gdzieś w hostelu w świecie to naprawdę rzadkość.
A hitem są w ogóle Soliści, bo
@Noiwuj0: to spróbuj wychować dziecko bez pieniędzy xD