Wpis z mikrobloga

#facebook #zwiazki #podroze

Dołączyłem sobie do grupy "Podróże dla singli". Myślę sobie może znajdę polecajki jakichś miejsc gdzie można pobyć samemu ze sobą

Co znalazłem? Dziesiątki, tak dziesiątki ofert wakacji dla kobiet za darmo

Wyobraźcie sobie jesteście #rozowypasek wchodzicie na grupę gdzie jest kilkadziesiąt tysięcy osób i możecie wybierać sobie gdzie spędzicie wakacje.

Bieszczady w kamperze? Ależ proszę bardzo

Właściciel pensjonatu w #krakow ma wolny pokój na majówkę i nie chce być sam, więc zaprasza. Nawet odbierze Cię z PKP i pokaże okolice

Kreta? Tu trzeba zapłacić 500 za zmianę nazwiska na rezerwacji, ale to chyba dobra cena za tygodniowy pobyt?

Pekin? Tajlandia? Włochy? Wszystko się znajdzie

#pieklomezczyzn #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Dobry_Gospodarz - #facebook #zwiazki #podroze 

Dołączyłem sobie do grupy "Podróże dl...

źródło: temp_file1070530617485163609

Pobierz
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dobry_Gospodarz:

I co jakbys byl kobieta to bys skorzystał z oferry na allinklusiw z Januszem w jego apartamencie? I co bys konkretnie zrobił jak zamknie za toba drzwi i bedzie chcial rekompensaty?

Jestescie az tak ograniczeni, ze nie widzicie, ze w tych aspektach gdzie facet ma lepiej kobieta musi uwazac na własne niebezpieczeństwo?

Najpierw narzekacie, ze kobiety was nie rozumieja a wy ich wcale nie rozumiecie. Natomiast to co opisales
  • Odpowiedz
  • 11
Właściciel pensjonatu w #krakow ma wolny pokój na majówkę i nie chce być sam, więc zaprasza. Nawet odbierze Cię z PKP i pokaże okolice

@Dobry_Gospodarz: tutaj akurat cena jest ukryta. Nie wiem czy chciałbyś ją zapłacić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
mężczyźni się tak przykładają do wychowania dzieci

@peszek_leszek: mężczyźni się bardzo mocno przykładają do wychowywania dzieci. Myślę, że pokrywają tak z 80% kosztów tego wychowywania.
  • Odpowiedz
Dołączyłem sobie do grupy "Podróże dla singli". Myślę sobie może znajdę polecajki jakichś miejsc gdzie można pobyć samemu ze sobą

@Dobry_Gospodarz: A nie zainteresował Cię dopisek 'szukam kompana/grupy do podróży'? ;]

Że znajdziesz tam kogoś, kto też szuka kompana do podróży?

@bartek-kowalski-12: No ale większość treścin a tej grupie taka wlasnie jest. Aczkolwiek jakbym szukał kogoś do wyjazdu to bym korzystał z grupek, które nie zaznaczają, że to
  • Odpowiedz
@Dobry_Gospodarz: natrafiłeś na trefną grupę. Kiedyś Facebook mi polecił grupę o podobnej tematyce i z ciekawości sprawdziłem. Były tam zarówno kobiety jak i mężczyźni szukający bez preferencji płciowej.
Niemniej jednak nie dołączyłem. Bałbym się podróżowania z całkowicie obcymi ludźmi niezależnie od płci.
  • Odpowiedz
żadna normalna kobieta nie pojedzie na wycieczkę z jakimś obcym typem. Kobiety nie są tak głupie. Co prawda też jestem na podobnych grupkach

@ka-lol: Ja nie jestem, ale mój kumpel z pracy jest. Jak wrzucasz takie ogłoszenie to laski w większości najpierw chcą się spotkać na kawę, zanim wybiorą się z Tobą w podróż. Ostatnio poleciał tak z dwoma na Maderę, tam jeszcze jedną ekipę poznali i już całe wakacje
  • Odpowiedz
@Dobry_Gospodarz: Dobrych kilka lat temu wybrałam się w podróż z dziewczyną z podobnej grupy. Super wybór, do tej pory mamy kontakt, ale zanim natrafiłam na nią to odezwało się kilkunastu zboków, którzy proponowali wylizanie cipeczki, nocleg za hehe lodzika i inne.
  • Odpowiedz
@Dobry_Gospodarz: Tylko, że te chłopy gotowe zasponsorować całe wycieczkę to oczekują, że laska będzie się z nimi bzikać albo automatycznie zostanie ich dziewczyną, więc nie wiem, czy to taki dobry deal xDDDD

Natomiast takiej kultury podróżowania solo w Polsce to zbytnio nie ma, jak komuś mówisz, że podróżujesz sam to zazwyczaj zdziwienie, a spotkać Polaka gdzieś w hostelu w świecie to naprawdę rzadkość.

A hitem są w ogóle Soliści, bo
  • Odpowiedz
@Dobry_Gospodarz: Ale wiesz że to nie jest za darmo tylko ten co daje takie ogłoszenie oczekuje że będzie ruchał tę samotną babę co do niego przyjedzie. Zapisz się na grupę dla samotnie podróżujących gejów i będziesz mógł skorzystać z takich samych ofert i nikt cię nie będzie dyskryminował.
  • Odpowiedz